Zsineggel fojtották meg Rózsika nénit

(†86), az idős asszonyt, akinek takarófóliába csomagolt maradványaira egy belvárosi lépcsőházban találtak rá – tudta meg a Blikk.

 

A gyilkossággal a köztiszteletben álló masszőrnőt, K. Mártát (51), gyanúsítják, aki exkluzív interjújában azt állította, hogy semmi köze házsártos szomszédja megöléséhez.

– Ártatlanul ülök itt, pedig ebbe lassan beleőrülök – mondta a miskolci börtöncellájában korábban a Blikknek az asszony.

A nő azonban megbukott a poligráfos vizsgálaton. Úgy tudjuk, nemcsak arra jelzett be a gép, hogy ő ölte meg az idős asszonyt, hanem arra is, hogy az áldozatot megfojtották. Mégpedig egy zsinórral, ezt viszont – elméletileg – csak a gyilkos tudhatja.

Az idős asszonyt valamilyen tárggyal többször fejbe verte gyilkosa, majd ragasztószalaggal betapasztotta a száját. Ezután egy zsinórt tekert Rózsika nyakára és megfojtotta. Azt egyelőre nem tudni, hogy mivel. Egy biztos, a rendőrség lefoglalt minden olyan eszközt a masszázsszalonban, aminek zsinórja van.

A rendőrök szerint egy konfliktus állhat a háttérben. Rózsika néni ugyanis kiborult, amikor Márta egy táblát tett a postaládája elé.

K. Márta azonban interjújában nevetségesnek nevezte az indítékot.