Az emberölés miatt letartóztatott K. Márta (51),  bár tagadja tettét, megbukott a poligráfos vizsgálaton. Úgy tudjuk azonban, hogy a helyszínen rögzített ujjnyomok pedig őt igazolják, hiszen a masszőrnőtől nem származott egy sem. Mint megírtuk, Rózsika holttestét egy fekete takarófóliába burkolva találták meg szeptember elején egy miskolci házban.

 

 

Mártára akkor terelődött a gyanú, amikor kiderült: a gyilkosság napján takarófóliát vásárolt egy közeli üzletben. Az idős nő élettelen testét gyilkosa egy takarófóliába csavarta. Információink szerint azonban sem takarófólián, sem a Rózsika néni száján talált ragasztószalagon nem találták meg a masszőrnő ujjlenyomatát.
Hogy kesztyűben tüntette-e el a bizonyítékokat az elkövető, azt nem lehet tudni, bár szakemberek szerint annak nyomát is ki lehetne mutatni. K. Márta ügyvédje szerint a nyomszakértő igazolja ügyfele ártatlanságát. – Az ujjlenyomat egy közvetlen bizonyíték, ami jelenleg nincs az ügyfelem ellen. Még mindig azért tartják fogva őt, mert takarófóliát vásárolt egy áruházban – mondta Lichy József ügyvéd-írja a blikk.hu