Deutsch: Szombat délben ugróiskolát rajzolok az MTI Naphegy téri főbejárata elé

Az MTVA közleménye szerint

Böröcz István „teljeskörű vizsgálatot rendelt el az ügyben, mely a mai napon lezárult. A vizsgálatban érintett három munkatársunk a szakmai hibát elismerte, a felelősséget vállalta. Az érintett munkatársak vezérigazgatói figyelmeztetést kaptak”.

 

Mint ismert, szombat este a Duna tévé 6 órás és az MTV félnyolcas Híradójában a Tőkés László háta mögött álló Lomnici Zoltán arcátkiretusálták azzal a technikával, amit bűnelkövetéssel vádolt személyek, valamint rendőrök személyiségi jogainak megvédésére szokás használni.

Deutsch Tamás, a Fidesz EP-képviselője szintén felháborodott a döntésen. Már kedden azt írta twitter-bejegyzésében, hogy amennyiben nem rúgják ki a valódi felelősöket, „akkor szombaton színes krétával ugróiskolát rajzolok az MTI főbejárata elé az aszfaltra!! Komolyan, és ez még csak a kezdet!” Deutsch legfrissebb bejegyzése szerint ezt meg is teszi: „Amit mondtam, megmondtam! Kisleányom színes krétáit kölcsönkérem, szombatra beélesítem! Szombat délben ugróiskolát rajzolok az MTI Naphegy téri főbejárata elé. Aztán valamennyi retusáló idióta pattoghat kifelé!”