Eltűnés. Enikő búcsúlevélben írta meg anyjának, hogy öngyilkos lesz

A képen látható Alacs Enikő eltűnése ügyében édesanyja személyesen tett bejelentést a rendőrségen, miszerint lánya december 14-én a reggeli órákban elindult iskolába, oda viszont nem érkezett meg. A lány azóta nem tért haza, ismeretlen helyen tartózkodik, telefonon nem elérhető.
Alacs Enikő édesanyjának Miskolcon december 14-én feladott egy kézzel írott búcsúlevelet, amiben leírta, hogy ő nem sokára már nem lesz az élők sorában. A lány felkutatására bevezetett eddigi intézkedések eredményre nem vezettek.

 

Személyleírása :
– kb. 170 cm magas, 68 kg testsúlyú, közepes testalkatú,
– haja színe vöröses árnyalatú festett sötétbarna,
– a frizurája, mint a fényképen látható: felül egy kicsit tépett, és válláig érő,
– az arca most sokkal véknyabb, mint a fényképen látható,
– barna színű szeme van, a bal szemére egy kicsit kancsal,
– a bal füle egy kicsit eláll, fülbevalót nem visel,
– anyajegy vagy tetoválás az arcán vagy testén látható helyen nincs, peercinget nem visel.

Utólsó ismert ruházata:
– világos krémszínű, csípőig érő kabát kapusznival,
– kék színű farmer, fekete hegyes orrú. magas sarkú bokacsizma,
– FILA márkájú, vállra akasztós, négyzet formájú táska.

Állandó orvosi kezelésre nem szorul, de pajzsmirigy betegségben szenved, ezért folyamatosan gyógyszert kell szedni-e. Azokat azonban nem vitte magával.
A Szerencsi Rendőrkapitányság az eljárás során Alacs Enikő országos és nemzetközi körözését elrendelte. A bejelentő hozzájárult nevezett személy körözésének nyilvánosságra hozatalához.
A rendőrség kéri a lakosságot, hogy aki nevezett tartózkodási helyével kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, hívja a Szerencsi Rendőrkapitányságot a 06-47/563-340-es, valamint a 107-es vagy a 112-es segélyhívó telefonszámokon keresztül, vagy tegyen bejelentést bármely rendőri szervnél.