A hitelező bankok kezében van a magyar szállodák jelentős része, mert nem tudták fizetni a törlesztést. A trendekkel szembe megy Ostorházy Imre, aki ma nyitja meg négycsillagos szállodáját Miskolc-Tapolcán. Az eszakhirnok.hu-nak elmondta, tisztába vannak azzal, hogy nagy kockázatot vállaltak, és nagyon kemény időszak előtt állnak.  Abban bíznak, hogy négy csillagos szálloda a Palotaszálló kivételével nincs Miskolcon, és lesz igény egy ilyen színvonalú vendéglátó helyre. Lejjebb a szálloda reklámja olvasható.

Calimera – Az északi mediterrán élménye

 

A Calimera Konferencia és Wellness Hotelt**** méltán nevezhetjük Miskolctapolca ékkövének. A szálloda páratlan szépségű környezetben, a Bükk hegyvonulatára néző kilátással várja a vendégeket. Barlang-fürdőtől néhány percnyi sétára fekvő monumentális, mégis légies épületét teraszok, pergolák teszik különlegessé.
Az elegancia és otthonosság, a profizmus és a kedves közvetlenség ötvözete talán a sikerük egyik legfőbb titka – ajánlja még figyelmünkbe az új fejlesztést bemutató Ostrorházi Imre, a tulajdonos Aura Gold Kft. ügyvezetője.

Szobák
A Hotel Calimera 53 lakóegységgel rendelkezik, amelyből 41 két ágyas, 11 apartman és 1 mozgáskorlátozott szoba. A szolid eleganciával berendezett szobák televízióval, internetes hozzáféréssel, széffel és minibárral felszereltek. A szálloda nyugati oldalán fekvő szobákat szinte körülöleli a Bükk, ablakukból páratlan, nyugalmat árasztó kilátásban gyönyörködhet a fáradt utazó, élvezheti az erdők tiszta ózondús levegőjét. Az autóval érkezőket zárt, 60 férőhelyes, biztonságos parkolóhely várja.

Gasztronómia
A 120 vendéget befogadó étterem kiválóan alkalmas nagyobb rendezvények, esküvők lebonyolítására is, de a leválasztható terek, akár családi események hangulatos színhelyévé is tehetik. Az étterem látványkonyhában a vendég szeme előtt készülnek a megrendelt finomságok. A hagyományos ízvilágon alapuló konyhát olyan mesterszakácsok neve fémjelzi, akik a gasztronómiában már letették a névjegyüket.

Konferencia, rendezvény
Korszerű technikával felszerelt százszemélyes konferenciatermünkhöz tágas közösségi terek is kapcsolódnak, természetesen vállaljuk továbbképzések, meetingek és egyéb rendezvények teljes körű megszervezését, lebonyolítását. Rendelkezésre áll projektor, írásvetítő, diavetítő, flipchart, vetítővászon, hangosítás mikrofonnal, televízió, video, számítógép, internet, dobogó, telefon, fax, fénymásoló, de ha valakinek egyéb technikai igénye merül föl, azt is megoldjuk.

Wellness
Tágas wellness centrumunk olyan új, kényeztető szolgáltatásokat kínál, mint az élmény- és úszómedence, gőzkabin, infra – és finn szaunák, napozóterasz és a légúti betegségek kezelésére is kiváló sóbarlang. Szaunamestereink különleges, egyedi, izgalmas ceremóniákkal teszik emlékezetessé a „forró élményt”. A medencetérben csendes wellness részleget, masszázsszobákat, szoláriumot alakítottunk ki, amely vendégeink nyugodt, zavartalan relaxációját szolgálja. Aki nem szeretné kihagyni napi szokásos edzését, az a fitness teremben elhelyezett kondigépeken megteheti azt. A szabadtéri melegített vizű úszómedencénket vendégeink kora tavasztól késő őszig használhatják.

Vendégkényeztetés
A Hotel Calimeraban kibővült szolgáltatásainkkal, apró kis kényelmi fortélyokkal, mint: 24 órás recepció, egészségpénztári kapcsolatok, mozgássérült szoba, internet a szobákban, mozicsatornák, légkondicionálás, kerékpárkölcsönzés, gyermekfelügyelet, esti élőzene, transzferszolgáltatás, programszervezés és még folytathatnánk a sort. Természetesen szolgáltatásainkat nem csupán szállóvendégeink vehetik igénybe, minden miskolci lakost is szeretettel várunk! (x)