Koncerttel akadályozná meg Irán megtámadását Madonna

Tel-Aviv – Az izraeli városban leszervezett  koncerttel próbálná meggyőzni az énekesnő Izraelt arról, hogy ne indítson támadást Irán ellen.

 

Madonna májusi tel-avivi koncertjével próbálja meggyőzni egy izraeli mozgalom Benjamin Netanjahu miniszterelnököt arról, hogy ne indítsa el Irán bombázását. Az izraeli-iráni konfliktus elmérgesedésével az izraeliek egyre többször keresnek menedéket a humorban – írja a Hvg.hu.

Ha Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök kicsit is fogékony a közösségi média nyomására, nyár előtt semmiképpen sem támadja meg Iránt. A Facebookon már csoportba szerveződtek azok, akik a háborús tervek felfüggesztését kérik az izraeli kormánytól.

A legfontosabb érvük, hogy május végén Madonna-koncert lesz Tel-Avivban, és a bulit beárnyékolná egy esetleges háború. Igaz, már a háború terve is beárnyékolja, de Madonna nem futamodik meg: bár eredetileg egy koncertet adott volna, később még egyet elvállalt, amelyet már a politikai helyzethez igazodva Békekoncert néven hirdetnek – számolt be a Hvg.hu.