Egy médiakonferencián bejelentették, hogy  az RTL testvércsatornája október 1-jén már várhatóan látható lesz, a műsorstruktúrájában amerikai sorozatok, saját gyártású valóságshow-k, vetélkedők és showműsorok szerepelnek. Ha minden igaz, nem egy meglevő csatorna helyén indulna, hanem új programhelyen.

 

A dtvnews.hu-n látható videófelvétel tanúsága szerint az RTL nem nagyon bíz semmit a véletlenre, és az RTL II beindítására sokkal nagyobb hangsúlyt fektet, mint a Tv2 tette saját testvércsatornái bevezetésekor. A műsorstruktúra főleg amerikai sorozatokra és napi szappanoperára épülőnek tűnik, de a saját gyártású műsorok is markáns szerepet kapnak benne, ami feltétlenül üdvözítő.

A meglehetősen rossz minőségű videóból kiderül, hogy az RTL II-n mutatkozik be végre Delhusa Gjon I Love Gjoni című feleségkeresős műsora, ami lassan már második éve dobozban van, és az előzetes pletykáknak megfelelően ide költözik át a jelenleg az anyacsatornán, az RTL Klubon látható Legyen ön is milliomos! című vetélkedő. index.hu