Tarcal külterületén egy ültetvényen a tulajdonos tetten ért egy tiszalúci lakost és annak három hozzátartozóját, akik éppen nagyobb mennyiségű bodza virágzatot kíséreltek meg eltulajdonítani.

A helyszínre érkező rendőrök az elkövetőket előállították, velük szemben lopás miatt kezdeményeztek eljárást.
Ismeretlen tettesek két legyesbényei lakóház baromfi óljából összesen 17 tyúkot tulajdonítottak el. Lopás miatt a Szerencsi Rendőrkapitányság folytatja az eljárást.
Egy tarcali családi ház szerszámos kamráját törte föl ismeretlen tettes, ahonnan szerszámgépeket tulajdonított el. A Tokaji Rendőrőrs betöréses lopás miatt indított eljárást
A Taktaharkányi Rendőrőrs lopás miatt indított eljárást egy sóstófalvai férfi ellen, aki az egyik helyi lakóház udvarára a kerítésen keresztül bemászott és a baromfiudvarból eltulajdonított egy tyúkot. A gyors és szakszerű rendőri intézkedéseknek köszönhetően a járőrök a tyúk-tolvajt elfogták és előállították. Vele szemben lopás miatt folyik az eljárás. Egy tiszalúci családi ház garázsába az ablakon keresztül hatolt be az ismeretlen elkövető és szerszámgépet és egyéb használati eszközöket tulajdonított el. A Taktaharkányi Rendőrőrs betöréses lopás miatt indított eljárást.
A Tállyai Rendőrőrs betöréses lopás miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen. Az elkövető egy monoki, jelenleg lakatlan lakóházba az ajtó betörését követően behatolt és onnan két televíziót, porcelán étkészletet és különböző lakás felszerelési cikkeket és egyéb használati tárgyakat tulajdonított el.