Az RSB sajnálattal tapasztalta , hogy a Miskolc Rallye 2012 rendezési szándékát bejelentő rendező az eredeti határidőt 7 hónappal követő utolsó határidőre sem teljesítette a versenybejelentéshez tartozó kötelezettségeit. Ennek megfelelően az RSB javasolja az Intéző Bizottság felé, hogy a 2012. évi versenynaptárból – melyben csak feltételesen szerepelt a verseny – a Miskolc Rallye végleges törlésre kerüljön.

 

Annak érdekében, hogy a 2012. évi Rallye Bajnokságok a tervezett futamszámok mellett és a tervezett talajon kerüljenek lebonyolításra az RSB az alábbi versenynaptár módosítást kezdeményezi az Intéző Bizottságnál: A jelenlegi versenynaptárban 2012.szeptember 08-09. dátummal szereplő „Baranya Kupa” új időpontban kerül megrendezésre. Az új időpont: 2012.október 19-20. A verseny helye változatlanul Komló, a rendező változatlanul: Marco Racing Team Kft.

A verseny része az ORB, a Rallye2 és a HISTORIC bajnokságoknak. A kiesett verseny pótlására az RSB javasolja a Kassa Rallye (Szlovákia) felvételét a versenynaptárba, mint ORB futam. A Kassa Rallye időpontja: 2012.szeptember 07- 08., helyszíne: Kassa / Kosice (SVK). A versenynaptár módosítását az RSB kezdeményezte az Intéző Bizottságnál. A Kassa Rallye-n történő részvétel pontos feltételeinek tisztázása érdekében az RSB megkezdte az egyeztetéseket a verseny szervezőivel.

MNASZ