„varrrsoigyors”: Tudom nem lesz válasz, mert a lényeg hogy elmondta Ön mit gondol. Az hogy ez hivatalos pártálláspont, vagy önszorgalom az megint kérdés, de kérdem én: Ennél jobban hogy tudná magát égetni? Kijelenti hogy a nol hazudik (menve a „buta vagyok hozzá, de hát megnéztem”) vonallal, és már hazugnak kiáltja ki a cikket és a sajtóorgánumot amit olvas, közben egyértelműen látható, hogy csúsztat. Nem az a kérdés megy e az a szennylap ami megállt bármennyi időre, hanem az: miért állt meg. Erre kell gombot varrni. Ha magán a vélemény, ha nem :). Én simán perelném hitelrontásért amiért hazugnak állít be az újságíró helyében. Persze a legtöbb ember ezzel úgy van, hogy még „bottal se piszkálnám meg nehogy már őmiatta fizessek ügyvédet”

 

okosstructojas | 2012. augusztus 14. | 17:56:12

kawakiwi: Ismeri azt a mondást: „Ha nem szóltál volna bölcs maradtál volna” Egyértelműen látható, hogy a cím mögötti tárterületet már nem a cikkben említett tárhelyszolgáltató adja. Szánalmas.

kelemenjanos | 2012. augusztus 14. | 17:50:07

T. „Hammada Patrol W | 2012. augusztus 14. | 13:26:25”-nél!
Azt azért NEM! A T. képviselővel lehetetlen, hogy egy „színvonalon” legyen!
Ahhoz elébb alkalmaznia kéne a többesszámot, úgy, mint mindannyian ki…-tok, stb!

okosstructojas | 2012. augusztus 14. | 17:44:04

Kedves P_Guszti!

Érdeklődve olvastam az „Innen el lehet menni” -hez hasonuló hozzászólását. Valamint az érdekes demokrácia elképzelését. Persze, a szolgáltatónak, mivel nem közszolgáltatás van lehetősége dönteni köt e szerződést, illetve fel is bonthatja a szerződést ha az ügyfél olyan hogy az neki „bármiért” nem felel meg.
Amihez joga nincs az azonnali szerződésbontás. Itt ez történt, és igen ez cenzúra, mivel azért kapcsolta le, mivel a rendőrség kérte (ez olvasható a cikkben). Holott a rendőrség ilyet nem kérhet persze, de nem tudjuk meg miért, mivel a Dataglobe erre hivatkozott (mekkora gáz ez a név is :)). Reméljük ezt a jól megválasztott nevet messzire fogja vinni a szél emiatt, remélhetőleg 0Ft nyereséggel (rossz reklám is reklám).
P_Guszti, értem hogy van véleménye, ezt meg is osztaná, de ne bújtassa már olyan hamis környezetbe mintha értené mi az amiről beszél (ie. tárhelyszolgáltatás) Közben a tudása kb az a szint hogy: „már a szomszédja hallott olyanról aki látott már ilyet”.

Taskent | 2012. augusztus 14. | 16:45:27

Balogh Patrik a szar farvizén evez fölfelé.

heineken | 2012. augusztus 14. | 15:37:52

minek gondolkodni rajta. a cikk egy fizetett hirdetes. a tarhelyszolgaltato csak akkor tudna cenzurazni ha egyedul lenne a placcon. lehet o is itt hirdet. hiruket nem hallottam idaig. pont ugy nem mint dr csatary laszlo fekete egyenruhajarol, az elmaradhatatlan kutyakorbaccsal.

-JózanÉsz- | 2012. augusztus 14. | 15:17:49

Na akkor csak sorjában az ostoba bérkommentelőknek:

P_Guszti: Egy internetes szolgáltató (igazi demokráciákban) nem lehet politikailag elfogult, de a Dataglobe most bizonyította, hogy a regnáló hatalom játékszere. Mi ez ha nem cenzúra? Nem beszélve arról, hogy egyoldalúan szerződést szegett, amiért remélhetőleg pert indít a fent nevezett oldal.

kawakiwi: Ennyire nem lehetsz sötét… Az oldal nyilván azóta már másik tárhelyre költözött, de te még cinikusan rá is teszel egy lapáttal a nyilvánvaló sületlenségedre és megpróbálod hazugnak beállítani a Népszabadságot.

Hihetetlen hogy mennyi ostoba ember van, de remélem 2014-ben többségben lesznek azok, akik nem egy beteg diktátor rémuralmához és országrombolásához akarnak asszisztálni.