Pillanatnyi rövidzárlatnak minősítette  a bíró, majd kisegítette az egyik vádlottat a miskolci B. Mariann-féle „nagy” fészekrakó perben, amikor az nem tudta megmondani anyja nevét.
Hétfőn a szünet után újra elkezdődött az elhíresült per tárgyalása a miskolci bíróságon. A hölgy és férje a Szentgyörgy utcában vettek lakást 1996-ban a miskolci ügyvédnő közreműködésével. A történet már annyira szakállas, hogy a vádlott már nem is emlékezett az ügyvédnőre, és csak annyi rémlett neki a bíró kérdésére, hogy „szőke volt és kövér”. (Ez utóbbi jellemzést később B. Mariann elhíresült titkárnője kapta, aki állítólag nagyon is részletes vallomást tett, amikor bezárták a börtönbe „puhítás” céljából.)
A fészakrakós hölgy elmondta, nem volt egy vasuk sem, amikor belevágtak a vásárlásba. A férje később arról beszélt, hogy újsághirdetés révén találkoztak B Mariannal, majd azt nyilatkozta, hogy ügyvédek tanácsolták az ügyvédnőt, miután kiderült, nincs pénzük. A férfi elmondta. „full szervízt” kaptak B . Mariann irodájában, azaz nagyon gördülékenyen mentek a dolgok. Később a fehérbe öltözött B. Mariann többek között azt mondta, soha nem hirdettékaz irodájukat.