Október 12-én pénteken, új , hetente jelentkező bulvárlapot indít a Bumeráng rádióműsor elhallgatása óta a lehetőségeket kereső Bochkor Gábor és Boros Lajos. A két műsorvezető azt reméli, hogy sikerül a laphoz csábítaniuk a reggeli rádióműsor egykor 1,2 milliós hallgató táborának egy részét, így a Bumeráng egy idő után konkurense lehet a jelenleg 184 ezer példányban értékesített Story Magazinnak is. A lap 220 forintba fog kerülne, ezzel valamivel drágább, mint a Story, de olcsóbb mint a Best Magazin. Az ár tulajdonképpen a célcsoportot is meghatározza: a Bumerángot minőségi bulvárlapnak szánják, ami vélhetően azt jelenti, hogy a nagy, szaftos botrányok helyett, a barátságosabb cikkek töltik meg az újságot, mint a Bestben.
Az első példányt 150 ezer darabban nyomják, de azért arra nem számítanak, hogy már az első héten ennyi olvasója lesz a Bumerángnak.
A lapot nem Boros és Bochkor írja, sőt szerkesztőként sem vesznek részt a szerkesztőség munkájában, csak saját szavaik szerint egyfajta őrangyalként tevékenykednek majd. Ettől függetlenül állítólag lesznek majd írások, amit ők jegyeznek, és a lap gyakrabban fog velük foglalkozni, mint ahogy azt egy celebmagazintól elvárható lenne. A lap felelős szerkesztője Sándor Anikó lesz, akit mostanában az El Caminóról szóló könyvről lehet ismerni. A szerkesztőség tagja még Nichs Andrea, aki eddig a Story Magazinnál dolgozott. index .hu