Sorsod BorsodTeszek egy próbát ,nagyon kíváncsi vagyok véleményekre. pár perc múlva írok Orbán Viktor Miniszterelnök úr oldalára egy pár sort,ismerve Borsod helyzetét,aki gondolja szóljon hozzá majd az oldalán. de a legnagyobb tisztelettel meg kérek mindenkit,aki reagál rá kedves ismerőseim,az csak nyugodt,normális hangnembe tegye! Hidgyétek el,ha az ember valamit el akar érni,azt higgadtan kell.
A következőt írom fel.

 

Tisztelt Orbán Viktor Miniszterelnök úr.
Azzal a kérdéssel fordulnék önhöz a borsodi emberek nevében,hogy hiába követel öntől az Unió újabb megszorításokat,annak ne tegyen eleget,de ha eleget is tesz,keressen kérem olyan alternatívát,amit a kisemberekre,semmilyen módon nem tudnak át hárítani,mert az itt élő emberek,már több terhet képtelenek elviselni!
Tudja ön is,hogy a rendszerváltás,és az utána folyó szabad rablás,egyik leghatalmasabb károsultja ez a térség,bezártak a bányák,kohászat,vasipar,gépipar,és még sorolhatnám.
Ebben a megyében van a legtöbb alultáplált gyermek,és a bűnözés is tudja milyen méreteket ölt,ez mind a szegénység,és a kilátástalanság következménye.
Az itteni emberek már szenvedtek eleget,és,ezek a megszorítások csak azt eredményezik hogy újra a szocialisták fogják uralni a megyét.
Továbbá kérném,hogy az aszály miatt drasztikus élelmiszer áremelést kompenzálják,áfa csökkentéssel az alapvető élelmiszerek körében,Hús,csirke,sertés,zöldség,tejtermékek,(persze nem a luxus sajtok),pék árú,liszt,tojás,stb.
Tudom és elhiszem,hatalmas nyomás van az országon,de a nép már többet nem bír.
Tisztelettel egy Borsodi lokálpatrióta