Közbotrányt okozott szombat este egy 27 éves, helyi férfi a miskolci főutcán, majd a kiérkező rendőrökre is rátámadt. Egy miskolci panzióban, lagzizás közben jött rá tegnap ete az ámokfutás egy részeg vendégre, aki végül már önmagában is kárt tett, majd a kiérkező mentőkkel, rendőrökkel is konfliktusba keveredett.

Az egyik esetben szombaton este egy 27 éves miskolci férfi a megyeszékhely főutcáján az arra sétálóknak különböző trágárságokat kiabált, majd amikor a rendőrjárőrök intézkedés alá vonták, akkor velük szemben is agresszív magatartást tanúsított, melyet többszöri felszólításra sem fejezett be. Cselekménye a jelen lévőkben megbotránkozást, riadalmat keltett.

A másik alkalommal szombat éjfél előtt egy miskolci panzióban tartott esküvőn egy 34 éves budapesti férfi ittas állapotban a többi vendéggel kötekedett. Ezt követően ittasságánál fogva elesett, a keletkezett sérülései ellátására érkezett mentő személyzetével ordibált, őket trágár módon szidalmazta, majd a vele szemben intézkedő rendőrökkel is hasonlóan viselkedett. Fellépése végig agresszív, kötekedő volt, melyet többszöri felszólításra sem fejezett be. Cselekménye a jelenlévőkben megbotránkozást, riadalmat keltett – közölte a B.-A.-Z. Megyei Rendőr-főkapitányság.