Újabb hazug kijelentései miatt   Nánási-Kocsis Norbert ellen a jövő héten rágalmazásért feljelentést teszek jelentett be dr. Simon Gábor szocialista képviselő. Az ismert miskolci népszokás alkalmazását, hogy a politikusok állandóan jelentgetik egymást, a következőkkel indokolja.

 

A teljes önkormányzati apparátus felhasználásával rám támadtak és peres eljárást kreáltak ellenem. Erőlködésük azonban csúfos kudarccal végződött: a Kriza Ákos által vezetett önkormányzat saját igényétől már az első tárgyalás előtt rögtön elállt, kérve a per megszüntetését. Ezzel beismerték, hogy alaptalanul rágalmaznak, alaptalanul indítottak ellenem eljárást. Akciójuk azonban az adófizetőknek súlyos tízezrekbe került, akkor, amikor az önkormányzat már-már fizetésképtelen helyzetben van, több milliárd forint kifizetetlen számlát görget maga előtt.

Igen, pereskedni fogok. Egészen addig, amíg a politikusnak csúfolt hazudozók abba nem hagyják rágalmaik terjesztését, s le nem tesznek arról, hogy a becsületembe gázolva próbáljanak lejáratni áll a politikus közleményében.