Sorsod Borsod Nem szerettem  volna politikailag véleményt alkotni,mert a politika meg oszt,és én egységesen szeretnék ki állni Borsodért.
De,szerintem az bődületes hiba lenne ha be dőlnénk a baloldal aljas trükkjének,ugyanis aki a dolgok mélyére lát,ez a Bajnai féle új egység nem más,mint az MSZP szekértolója,majd lesz itt nagy egymásba borulás,a részükről,és azért ne felejtsük el kiből áll?! Bajnai Hajdúbét,Kónya a 40 éves nyugdíjas,és a harmadik neve nem ugrik be,de a fű legalizálásáért küzdött. De már be jelentkezett Gyurcsány is,aki nem régen még megyénkbe pózolt azoknál az embereknél akiket valójában,az ő kormányzása,és annak utó hatásai taszítottak mély szegénységbe,és kilátástalanságba. De jön már Kunzce is,ami nagyon tréfás ….
Nem ok nélkül vádolom a bal oldalt,és nem ok nélkül látok át a furfangos ötletein….
Kedves Borsodi emberek beszéljenek a tények!!!
Ahol most nyertek időközit a szocik,ezt úgy tették hogy le vetették logójukat,ezzel be csapva azokat az embereket,akik már nem bíznak senkiben,tehát majd a Lúdmilla (Bajnai) mögé bújva be teszik magukat.
A Szocik Borsodi sikersztorija:Digép,LKM,Lyukó,Ózdi acélmű,és Farkas lyuk ,Ruda, Ormosbánya,és Kirádi bányák,Borsod Chem,TVK,soroljam még?!!!! Ezeket mind bagóért eladták,ki privatizálták,aztán tönkre tették,és bezárták. Százezrek kerültek utcára,családok mentek tönkre,hagyták el a megyét,lettek öngyilkosok,a cigányság már nem kap munkát ezért elveszi amit csak lehet,mert már ezek a gyárak,bányák már nem adnak nekik munkát. Ezért van mérhetetlen bűnözés,erőszak,kábítószer,prostituálció,és egykor virágzó városrészek el gettósodása.
A társadalom leszegényítése és tönkre tétele vezetett,ide,és ez mind a baloldal felelőssége,igen az övék! Kezdődött Antal Józseffel,akire rá kényszerítették hogy vegye be az SZDSZ-t,ha nem veszi be akkor eltiporták volna hazánkat. Ők kezdték,aztán a szocik folytatták.
Tehát kedves barátaim a tények magukért beszélnek,aki a balosokat támogatja,az azokat támogatja akik tönkre tettek itt mindent,és mindenkit( kivéve a kegyeltek) Borsodban.