Az elmúlt 24 órában megyénk útjain nem történt személyi sérüléses közlekedési baleset, azonban öt anyagi káros ütközés jutott a rendőrség tudomására. A közúti ellenőrzések során a Kazincbarcikai, Ózdi, Mezőkövesdi Rendőrkapitányság járőrei egy-egy vezetői engedélyt vontak be a helyszínen ittas vezetés miatt.
Őrizetben az ózdi garázdák
Az Ózdi Rendőrkapitányság ügyeletére érkezett bejelentés szerint három férfi agresszíven viselkedett egy helyi szórakozóhelyen. A már ittas vendégek többek között arra szólították fel a többieket, hogy fizessenek számukra italokat. A helyszínre kiérkező rendőrökkel szemben is megtartották erőszakos viselkedésüket, amely másokban riadalmat és félelmet keltett. Az őrizetbe vett férfiakkal szemben garázdaság miatt indított eljárást a rendőrség.
Fogdán az „utcai harcos”
A rendőrség továbbá fa- és bolti tolvajokkal szemben indított szabálysértési eljárást az érintettek őrizetbe vétele mellett, illetve fogdán kötött ki az a miskolci garázda is, aki egy szórakozóhely előtt harcolt a közúti jelzőtáblákkal. Cselekménye közben rászólt egy járókelő, akit a férfi megpróbált bántalmazni, ezen kísérlete azonban sikertelen maradt.