Fotózza Lyukót, Miskolc ékszerdobozát!

Pályázati feltételek:

 

nevezési díj nincsa versenyen életkortól, lakóhelytől, foglalkozástól függetlenül bárki részt vehetegy induló legfeljebb 5 képpel pályázhata beküldött képek hosszabbik oldala 1000-1200 pixel méretű legyena képeket elektronikus úton kell eljuttatni a lyukoekszerdoboz@gmail.com címrea beküldött alkotások neve a következő adatokat tartalmazza (ékezetekkel): a pályázó CSALÁDINEVE_KERESZTNEVE_A kép rövid címe.JPGa pályázó kizárólag saját, eredeti alkotásával pályázhat, e feltétel megsértése esetén a pályázat érvénytelena pályázó a kép beküldésével egyben a pályamunkájáról ki is jelenti, hogy az saját szerzői műve, azzal nem sért más szerzői jogot valamint tudomásul veszi, és magára nézve elfogadja a szerzői és felhasználói jogokról szóló tájékoztatásta képek beküldésével a pályázó elfogadja a pályázati feltételeket

A zsűri a kiíró által felkért szakemberekből áll.

Az első 3 helyezett, a különdíjasok, valamint a zsűri által kiválasztott további 15-20 képből a kiíró kiállítást szervez. A kiállítás költségeit a szervező magára vállalja. A szerzők vállalják, hogy a kiállításhoz szükséges nagyméretű fájlokat megadott határidőig elküldik a kiírónak.

A kiíró fenntartja a jogot, hogy a kiállított pályamunkákat honlapján, Facebook oldalán megjelentesse a szerző nevének feltüntetésével, valamint díjmentesen jogosult: a művek kiállítására, és felhasználhatja az alkotást az offline és online megjelenéseihez.

Díjazás:

Az első-harmadik helyezett értékes jutalomban részesül. Különdíjat ajánl fel a zsűri döntése alapjánGúr Nándor a legjobb 25 év alatti, dr. Varga László a legjobb női pályázó számára.

Beküldési határidő: 2012. november 30.

Elbírálás: 2012. december 5-ig

A nyertesek értesítése: 2012. december 7-ig

A nyomtatható méretű képek (hosszabbik oldal minimum 2000 pixel) feltöltésének határideje 2012. december 10.

A kiállítás megnyitója: 2012. december 14-én (péntek)15 óra

Helyszín: Miskolc, Corvin út 9. MSZP Politikai Központja