Miskolc. Halpedikűr a barlangban

A miskolctapolcai Barlangfürdő  gyógyászati részlegén akár a látogató maga is összeállíthatja azt a karácsonyi ajándékcsomagot, mellyel meglepheti szeretteit. Már azokból a különböző kényeztető szolgáltatásokból is válogathatnak az érdeklődők, melyek a Barlang Aquaterápia 2012-ben végrehajtott folyamatos fejlesztéseinek eredményei. Az alábbi relaxáló, feltöltődést kínáló új szolgáltatások várják a vendégeket:
Halpedikűr, a doktorhalakkal végzett lábápolás és bőrpuhítás. A medencében úszkáló halak kezelésbe veszik a lábakat, enyhe mikro masszázst végeznek rajta, és eltávolítják a bőrkeményedést.
Az „Édes kettes”-szolgáltatást párok vehetik igénybe, akik párhuzamosan kapják meg ugyanazokat a frissítő, kényeztető szolgáltatásokat. A pár által kiválasztott zene, az illatok, és az alkoholmentes koktél pedig az érzékekre ható felejthetetlen élménnyel teszi teljessé a kikapcsolódást.
A Barlang Aquaterápia gyógyászati részlegén esztétikai fogászat, fogkozmetika, fogbeültetés is várja a kedves vendégeket, amennyiben fogászati kezelésre van szükségük.
A vendégek pihenését szolgálja a pihenőtér és házi könyvtár kialakítása, ahol kényelmes, billenthető, lábtartós napágyak biztosítják a teljes kikapcsolódást.
A gyógymedence térben kapott helyet a vízi-ovi, és vízi-napközi, ahol a gyerkőcök kedves, mesefigurás, és színes eszközökkel, önfeledten sajátíthatják el azokat a jártasságokat, melyek a vízbiztonság kialakulásához szükségesek.