Jó lenne már tisztán látni,  hogy mi a helyzet Miskolcon, a városi vezetők utcájában történt aszfaltozásokkal kapcsolatban. Tisztelt Portál!
Az minap.hu az alábbiakat írta.
„Sajtótájékoztatón reagált a Fidesz és a KDNP miskolci frakcióvezetője a városi útépítések és aszfaltozások „ügyére”. Kiss János és Molnár Péter azonnali vizsgálatot kér a jegyzőtől, hogy tíz évre visszamenőleg tételesen vizsgálja ki, milyen építkezések történtek városvezetők lakhelyeinek környékén.

 Kiss János, a Fidesz frakcióvezetője elmondta, az elmúlt napokban világosan kiderült, hivatalba lépése óta egy méter aszfalt nem épült Kriza Ákos polgármester utcájában. A politikus hangsúlyozta, úgy látja, a vádlók nem ellenőrizték állításaikat, pedig elég lett volna elmenniük az ominózus utcába”

Kriza Ákos ennek az ellenkezőjét állította.
„Kriza Ákos hangsúlyozta, a háza előtti szakasz több mint két éve aszfaltozott – a most leaszfaltozott útszakasz a háza után következik, így ő azt nem is használja, emiatt is visszautasította a vádakat, hogy miatta aszfaltoztak volna”
A Blikk ezt írta.
„Az idén nyáron Kriza Ákos lakóhelye és közvetlen környezete is új útburkolatot kapott, így a polgármester szolgálati Skoda Superbjének sem kell már kátyúkat kerülgetnie, hanem végig sima úton gördülhet le a főútig. Sőt – jegyzi meg a lap –, a fideszes politikusnak még a kapufeljáróját is leaszfaltozták”
Az önkormányzat honlapján egyértelműen kiderül, hogy volt azfaltozás az idén a Közdomb utcában. 
Ha sárga jelzés jelenti az újonnan (az idén ) leaszfaltozott területet, az éppen a polgármester házától (49 szám)kezdődik. Ha esteleg valami félreértettem volna, nem az én hubám.
egy miskolci polgár