Simicska-aktsorozat a Magyar Narancsban   http://sorkoz.blog.hu

A Magyar Narancs összeállítása  szerint a Cégnek 2012-ben sem ment rosszul:

A vállalat 2010 áprilisa és 2011 decembere közötti közbeszerzési sikereit már korábban összegyűjtöttük, s ez év eleji gyűjtésünk alapján azt állapítottuk meg, hogy a Közgép – egyedül vagy konzorcium részeseként – már több mint 200 milliárd forint értékben nyert el munkákat különböző közbeszerzési tendereken. A most közölt lista elemeivel ez a szám már meghaladta a 300 milliárdot is. – Közgép-lista – Magyar Narancs
Simicska Lajos a magyar közélet titokzatos figurája, akiről annyit lehet csak biztosan tudni, hogy a választások óta rendkívül sikeres a közbeszerzési eljárások tekintetében, és egyszer valahol, valakinek a szobatársa volt. Még abban sem lehettünk biztosak, hogy pontosan hogyan is néz ki a Közgép a szinte láthatatlan vezére, hivatalos fénykép utoljára több mint tíz évvel ezelőtt jelent meg róla, és állítólag azon is csak a dublőre szerepelt.

A Magyar Narancs szerkesztőinek azonban sikerült egy frissített fotót szerezniük az ország legjobban fizetett köz-alkalmazottjáról, és mivel éppen témánál voltak, ki is díszítették a címlapjukat vele.

A Magyar Narancs bemutatja: Simicska 2012

A Magyar Narancs legfrissebb számában egész alakos poszter, 2013-as közbeszerzési naptár, és egy Simicska-aktsorozat is található.