A megyei kórház több osztálya is megkezdte január 3-ától az átköltözést – a hozzájuk tartozó járóbeteg-ellátó egységekkel együtt – a Csillagpont épületébe – közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház.

 

Az intézmény közleménye szerint január 3-án a III. Belgyógyászat – Angiológiai Osztály, az Idegsebészeti Osztály és a Stroke, a Vascularis és Általános Neurológiai és Toxicológiai Osztály, valamint a hozzájuk tartozó járóbeteg-ellátó egységek kezdték meg a költözést, az újonnan felépült Csillagpont épületbe. Az osztályokat és a járóbeteg-ellátó egységeket a Csillagpont épület főbejáratán keresztül lehet megközelíteni.

A tájékoztatás kitér arra is, hogy az átköltözést követően elkezdődik az Ideggyógyászati tömb felújítása, ahol csak a Képalkotó Diagnosztikai – Intervenciós Intézet Neuroradiológiai részlege működik tovább. A Gyermekegészségügyi Központ a Csillagpont épület megkerülésével érhető el.

A Csillagpont épület főbejáratánál minden nap 7:30-tól 15:30-ig portaszolgálat működik (telefonszáma: 46/515-200/1030-as mellék), ahol a munkatársak az érdeklődők részére pontos információt tudnak adni az osztályok elérhetőségéről. Az osztályok és járóbeteg-rendelések telefonszámai a korábbiakkal megegyezőek.