A Kingston bejelentett egy 1  terabájtos flashdrive-ot, ez kétszer nagyobb a mostani legnagyobb tárhelyű zsebre vágható pendrive-nál. A jelenleg 512 gigabájtos kapacitással elérhető DataTraveler HyperX Predator 3.0 a világ legnagyobb kapacitású usb 3.0 flash meghajtója, de az első negyedévben már 1 terabájtos kapacitásban is elérhető lesz. A SuperSpeed USB 3.0-tanúsítvánnyal is rendelkező meghajtó akár 240 megabájt per szekundum olvasási és 160 MB/s írási sebességével a KingstonR termékcsalád leggyorsabb USB-kulcsa.
A nagy kapacitás és a gyors USB 3.0 átvitel a cég szerint lehetővé teszi, hogy a felhasználók közvetlenül a meghajtóról, teljesítménycsökkenés nélkül érjék el és szerkesszék az alkalmazásaikat és fájljaikat, például hd felbontású videókat.
A DT HyperX Predator 3.0 megfelel az új generációs USB 3.0 specifikációinak. A Kingston a meghajtót az USB 3.0 portokkal rendelkező, újabb számítógépekhez optimalizálta. A ház cinkötvözetből készült, így jól tűri a rázkódás és ütéseket. A meghajtó az USB 2.0 technológiával is kompatibilis.