Két fiatal férfi támadt rá Ózdon  arra az idős testvérpárra, akik közül az egyiket olyan súlyosan bántalmaztak, hogy életét vesztette – írja a Blikk csütörtöki száma.

 

Brutális támadás áldozata lett hétfőn későn este egy ózdi testvérpár – számolt be a rendőrség még szerdán. A Blikk csütörtöki számában közölt részletek szerint az Ózd Tábla nevű városrészében élő 68 és 71 éves testvérpárra két fiatal férfi törte rá az ajtót, és vascsövekkel bántalmazták őket. Az idősebb testvért annyira brutálisan összeverték, hogy minden csontja eltörött, és a támadásban életét vesztette, míg testvére életveszélyes állapotban van kórházban. Testükre egy ismerősük bukkant. A Blikk szerint a helyszínen még a plafon is véres volt.

A rendőrség egy napon belül azonosította a 19 és 23 éves feltételezett támadókat, akiket el is fogtak, és azok részletes beismerő vallomást tettek. A lap úgy tudja, összesen kétezer forintot zsákmányoltak a rablógyilkosok, akik közül az egyik az áldozatokkal egy utcában lakik. A rendőrség csütörtökön közöl részleteket a bűncselekményről.