Csurka Pista bácsi egykori elnöki tanácsadóját, a Miskolci Egyetemen tanító Zárug Péter Farkast sikerült leszerződtetni Kriza Ákosnak

Megkezdte a választási kampányt  Miskolc polgármestere. A városházáról kiszivárgó hírek szerint Csurka Pista bácsi egykori elnöki tanácsadóját,  a Miskolci Egyetemen tanító Zárug Péter Farkast sikerült leszerződtetni Kriza Ákosnak a csapatba, ami segíti a munkáját és az esetleg sikeres kampányát. 
(turbómiskolci kommentelők és összeesküvéselmélet fanok figyelmébe, az extravagáns külsejű fiatalember – a kép jobb odalán – Erdélyben született és élt egy éves koráig, és örmény felmenői vannak…) 
Ismét átalakították az önkormányzati médiumokat működtető céget. Görömbölyi László és a három napig főszerkesztő Kégl Ildikó után a tömegek előtt inkább kereskedelmi rádiós műsorvezetőként ismert, de egyébként a királyi tévé szerkesztőjeként dolgozó Molnár Péter fogja meghatározni, hogy mi jelenik meg a városi tévében és az újságban. Kiszervezték a reklámtevékenységet a MIKOM Kft.-ből és beszervezték a SzocioProdukt Kft.-be, Orosz Gáborral egyetemben. (Halász Rózsa a hírek szerint kap ebédjegyet, ami azt jelenti, hogy a Fidesz gondoskodni fog róla.)
Az új MIKOM Kft. főnök a Holdingból érkezett Keszte Jolán (képünkön). A Google ezt hozza róla:
marketing_praktikaKeszte Jolán
vezető tanácsadó

 

Joli több, mint 20 éves hazai és nemzetközi (Magyarországon kívül a legjelentősebbek: Oroszország, Izrael, Törökország, Lengyelország, Vietnam) marketing tapasztalattal rendelkezik. Munkája eredményeként több hazai és nemzetközi szakmai elismerésben részesült, melyek közül kiemelkedik a hazánkban különösen egyedülállónak számító ún. Marketing Oscar-díj: „Marketing Superstars” Advertising Age International, New York, USA. Több tucat szakmai tréningen vett részt egy jó pár országban (Belgium, Anglia, Németország, Svájc, Spanyolország, Franciaország, USA, Kanada, stb.). 2003-tól napjainkig több jelentős céggel dolgozott együtt marketing tanácsadóként. Rendszeresen jelennek meg publikációi a CEO magazinban, melynek szerkesztőségi tagja és marketing szakértője.