LehetőségekSternádel Sándor
Néhány gondolat a Görömbölyi forralt bor és tepertő nap után.
Meg kell mondjam rendkívül dühös voltam tegnap ,azért nem is ragadtam billentyűzetet,de ma higgadtam fogom leírni véleményemet és feltenni kérdéseimet !
– Nem tudom kinek jutott eszébe a 60-as évek sorban állásos fílingjét kivinni a rendezvényre ,hogy a kilátogató fél órát álljon sorba ,forralt bor ,tepertő és pohár jegyért . És ha megkívánt még egy bort újra állhatott sorba.Persze, tudom én ,hogy a bevételt akarjátok kontrollálni ,de ilyen primitív módon ? Nem tudom ,hogy a poharak betétesek voltak ,de miből gondoljátok hogy rá kell kényszeríteni az embereket ,hogy megvegyék ?
Én naiv azt hittem ,hogy friss tepertőt ehetek majd ,nem holmi nejlonzacskóban előrecsomagol megtöpped tepertőt. Az árával nem kívánok foglalkozni,de lesújtó.
Azt hittem hogy a tepertő nap azt jelenti ,hogy van választék és minőség ,és még fél kettő körül lehet kapni tepertő „jegyet”. Nem hoztatok sem minőséget ,sem választékot !
Én naiv azt hittem ,hogy a forralt bor jegyért ,forralt bort kapok ,nem egy csapolóból (sic !) kieresztett langyos íztelen löttyöt !
Miből gondoljátok ,hogy azt a kis tepertő adagot az emberek állva kezükben forralt borral egyensúlyozva ,egymást lökdösve szeretik megenni ?
Miből gondoljátok ,hogy a vendégeitek akiket kicsaltatok ,nem szeretnének leülni ? Vannak idősebbek ,rosszlábúak ,kisgyerekesek ,csak ülőhely nem volt egy sem!
Azt végkép nem lehetett kideríteni ,hogy ki főz forralt bort eladásra ,és ki az aki csak a versenyre ,és csak a kint lévő haveroknak ?
Mellesleg a jegyekkel semmit nem értetek el ,mert ugyan úgy adták jegy nélkül ,magyar forintért a bort.
Szóval nem tetszett ,sem minőség (tepertőt illetően)sem választék nem volt ,dilettáns szervezés ,csapnivaló kiszolgálás ,.
Egyébként ezért felesleges volt kimennem