Bojkottálja a magyar sajtófotósok többsége az LGT csütörtöki főpróbáját, és pénteki és szombati koncertjét is, mivel a zenekar olyan szerződést akart aláíratni a sajtó képviselőivel, amely alapján lemondanak képeik jelentős részéről.
A külföldi sztárok is gyakran íratnak alá szerződéseket a fotósokkal a koncerteken készült képek felhasználásáról, de még a kifejezetten hisztis Lady Gaga és menedzsmentje sem akarta azt, amit Presser és zenekara: hogy a fotósok küldjenek át minden a koncerten készült képet a zenekar menedzsmentjének, amiből aztán tíz képet kiválaszt az LGT, hogy ingyen felhasználhassák a reklámjaikhoz és egyéb kiadványaikhoz.

 Az LGT emellett fenntartja magának a jogot, hogy bármely kép felhasználását, akár utólag is megtiltsák, ha a kép szerintük sérti a személyiségi jogaikat. Vagyis akár a cikk megjelenése után is levetethetnek egy képet az internetről, ha szerintük például nem néznek ki jól a fotón. A szerződésen egyébként nem a koncertszervező, hanem maga Presser Gábor szerepel aláíróként, vagyis a fotósoknak személyesen vele kéne szerződniük.