Egy ország szurkol Zsiga  Marcellnak:  vajon megragadja-e a lehetőséget a Fidesz miskolci álláshalmozója és aszfaltbetyárja, megválik-e zsíros állami és önkormányzati megbízásaitól, megmutatja-e, hogy lehet megélni 47 ezer forintból? – teszi fel a kérdést közleményében Török Zsolt. Az MSZP szóvivője szerint most, hogy a Fidesz „nemmegszortító” intézkedéseinek következményeként a Nyíregyházi Főiskolánál minden tizedik dolgozó az utcára kerül, és az országos munkanélküliségnél lassan csak „a fideszes álláshalmozók pofátlan nyilatkozatai” ütnek nagyobbat, itt az idő, hogy Zsiga Marcell végre a tettek mezéjre lépjen, és megmutassa hogy:  

1. a tavaly 40 millió forintért vásárolt miskolctapolcai házára igenis tisztességes munkával szerzett, saját jövedelméből tett szert,

2. Magyarországon ma igenis meg lehet élni 47 ezer forintból, sőt, akár annál kevesebből is, hiszen az önkormányzatok ma már csak hat órás közmunkát adhatnak havi 36 ezer forint nettóért,

3. igenis működik a Nemzeti Együttműködés Rendszere, mert a szintén munkanélküliséggel fenyegetett, és alig 24 ingatlant birtokló L. Simon László bármikor kész a több tízezer négyzetméternyi szántóján, gyümölcsösében vagy szőlőjében munka- és bizonyítási lehetőséget biztosítani a számára.

„Kíváncsian várjuk, mit sikerül bizonyítania Zsiga Marcellnak. De közben már az Orbán-rezsim utáni Magyarországra koncentrálunk. Arra a Magyarországra, amely reményt és biztonságot akar, és amelyen nem kell miniszterelnöki örömódákat zengeni már 100 darab új munkahelyért is” – írja Török.