A tavalyi évhez hasonlóan, idén is több miskolci, városi buszjárat terelőúton közlekedik majd a Kocsonyafesztivál ideje alatt. A változások február 21-én, 18 órától kezdődnek, és február 25-én, 4 óráig tartanak. Ez alatt az idő alatt terelőúton közlekednek a 21-es és 21B-s autóbuszok, mivel lezárják az Uitz Béla, Kandia, Kálvin János utcákat a Szemere út és a Meggyesalja utca között.

A járatok a Kandó Kálmán utca felé nem érintik az Erzsébet tér megállót helyette a Szemere-kert, és Villanyrendőr megállókban vehetők igénybe. A Tiszai pályaudvar és a Szondi György utca felé a Nagyváthy utcai megállót megosztják a 21B-s autóbusz, a Nagyváthy utca kereszteződése előtt, a Nagysándor utcában, a 21-es a pékség előtt ideiglenes megállókban áll meg.

A belváros irányú Teleki utca megállót ideiglenesen áthelyezik a Petőfi utcába, a Teleki utcai kereszteződéséhez (a Járási Hivatal elé). A járatok nem érintik az Erzsébet tér megállót helyette a Szemere-kert, és Villanyrendőr megállókban vehetők igénybe.

Útvonaluk:

A Kandó K u. felé:
Útvonaluk a Szemere u. megállóig változatlan, majd Uitz B. u. – Szemere u. – Kazinczy u. – Batthány u. –Palóczy u. – Kis-Hunyad u. – Dayka G u. – Petőfi u. útvonalon közlekednek. A Teleki u. megállótól ismét eredeti útvonalukon közlekednek.

A Tiszai pu., illetve a Szondy Gy u. felé:
Útvonaluk a Nagyváthy-Meggyesalja u. kereszteződéséig változatlan, majd Nagyváthy – Geró J. u. –Petőfi u.– Dayka G. u. – Kis-Hunyad u.– Palóczy u. –Kazinczy u. – Szemere u. – Uitz B. u. A Szemere u. megállótól ismét eredeti útvonalukon közlekednek.