Az AUTOFESZT egy rendezvénysorozat,  célja, hogy Miskolcon kialakuljon egy évről-évre ismétlődő igazi autós buli!
A rendezvényre nem csak a régióból várunk vendégeket, az ország minden tájáról és a határon túlról is várjuk a kiállító autókat és érdeklődőket egyaránt.
Autó, autóhifi és tuning barátoknak  szánt versenyekkel, változatos programokkal, értékes nyereményekkel fűszerezett kellemes kikapcsolódást nyújtó szórakozást ígérünk vendégeinknek!

 

IV. AUTOHIFI ÉS TUNING FESZTIVÁL
I. BIMMER KLUB MISKOLC BMW TALÁLKOZÓ
2013. JÚNIUS 29.-30.
MISKOLC-TAPOLCA AUTÓS CAMPING

Két nap, két rendezvény, egy helyszín, szombaton este éjszakai autós buli DJ. Salvadorral, a Night Angels Party Service rezidensével!
A belépőjegy két napra mindössze CSAK 500 FT, mely kizárólagosan a helyszínen vásárolható meg, 6 éves kor alatt ingyenes!
Folyamatosan bővülő programok az információ menüben, vagy ide kattintva!

Rendezvényünkre kizárólag regisztrált autók jöhetnek be kiállítóként!
A regisztrált autók sofőrjének a belépés INGYENES!
A tuningautókat illetve BMW-ket egyaránt regisztrálni kell!
Ide kattintva már most regisztrálhatsz, csak 1 percbe telik!
Versenyeinkről itt olvashatsz vagy az információ menüben.
Információk a helyszínről, szállásról itt vagy a helyszín menüben!

2013. júniusában ismét megrendezésre kerül a régió legnagyobb autós rendezvénye, immár negyedik alkalommal! Az idei év sem marad újdonságok nélkül, ugyanis nálunk kerül megrendezésre első alkalommal a Bimmer Klub Miskolc BMW találkozója. Az újdonságokhoz tartozik még, hogy szombat este hatalmas éjszakai autós bulit tartunk, behozzuk a rendezvényre az éjszakai találkozók hangulatát! Színpadunkon előadókkal, show-kal, divatbemutatókkal kedveskedünk vendégeinknek, és természetesen nem maradhatnak el a különböző autós versenyek és persze a gumiégetés és a DRIFT sem! Támogatóink jóvoltából értékes nyeremények várják versenyzőinket! Helyszínünk ismét a régi, ahol lehetőség van szállásra, és bőven találni árnyékos helyet is! Az idei évben minden eddiginél kedvezőbb áron adjuk a belépőjegyet, hogy mindenkinek kedvezzünk!

Természetesen az idei év sem telhet el hölgyek nélkül, hamarosan megismerhetitek DANÓ ANGYALAI-t, akik természetesen mindenhol ott lesznek a rendezvényen, és sexy kocsimosással is kényeztetik majd a közönséget, mindkét nap! Programjaink folyamatosan bővülnek, érdemes tehát visszalátogatni gyakran honlapunkra!

Sok szeretettel várunk az idei évben is minden kedves vendégünket, kiállítóként autóval, és látogatóként egyaránt!

További rendezvényeink:
MONSTER BEACH AUTÓPARÁDÉ ÓZD – 2013.07.05.-06.
JÉGPÁLYÁS MINITALÁLKOZÓ KAZINCBARCIKA – 2013.08.03.