A plébános és a fideszesek tévé  által is közvetített veszekedése lett Kecelen a rezsicsökkentés melletti aláírásgyűjtésből, amikor a templomban felállított standot a plébános megpróbálta eltávolíttatni. A pártvezetés azt állítja, hogy a helyi erők hibáztak. Péntekre egyébként a megcélzott másfél millió aláírásból 350 ezer körül számban gyűjtött össze a párt.
Címkékkecel, plébános, rezsicsökkentés
Az Index információi szerint a keceli kábeltelevízió egyenesben közvetítette azt az emelt hangú veszekedést, amely a húsvéti szent mise után alakult ki a katolikus templomban.

 

Burányi Roland plébános néhány hete a város fideszes polgármesterét is kitiltotta a templomból, miután a városvezetés átvette az irányítást a helyi média felett. A keceli hívek a szószékről rendszeresen megkapják a helyi közéleti ügyekkel kapcsolatos kinyilatkoztatásokat, amelyek általában szöges ellentétben állnak a fideszes városvezetés. nézeteivel. Burányi plébános fellépései meglehetősen furcsa helyzetbe hozzák ezzel a hallgatóság kormánypárti elkötelezettségű részét. index.hu