Vasárnapra virradó hajnalban megölték  a 60 éves divattervezőt, Király Tamást. A saját lakásában verték agyon, de állítólag nem betörés történt. A szomszédai szerint nagyon sokan jártak hozzá, talán az egyik ilyen betérő vendég volt a gyilkosa. Az utóbbi években kissé háttérbe szorult, de korábban nagyon ismert magyar divattervezőt rengetegen gyászolják.

Vasárnapra virradó hajnalban megölték Király Tamás divattervezőt VIII. kerületi otthonában. A rendőrség ismeretlen tettes ellen indított nyomozást emberölés miatt. A HVG azt írja, a rendőrök nem találtak betörésre utaló jeleket a tervező lakásán, valamint, hogy a divattervező Facebook-oldalán egy időre emlékező bejegyzés jelent meg, de gyorsan törölték. Azóta viszont rajongói posztolnak a tervező oldalára búcsúüzeneteket. A tervező rajongói estefele már megjelentek a tervező lakhelyén is, hogy ott búcsúzzanak el tőle egy-egy szál virággal.

Király Tamás lakhelyén a szomszédai azt mondták, a rendőrök valamikor hajnali négy körül érkeztek ki a házba. A tervező egy régi szomszédja azt mondta a Velvetnek, hogy Király egy régi ismerőse találta meg a tervező holttestét hajnalban, a rendőröket is ő értesítette. A szomszéd elmondta, hogy nem volt egyszerű egy házban lakni a tervezővel, nagyon sokat bulizott, rendszeresen hangoskodott és piált a lakásába érkező nagyon vegyes társasággal. A szomszédok szerint a kopasz kigyúrt férfiaktól kezdve, a kicsi törékeny nőkig mindenféle emberek látogatták Király lakását. A Velvetnek nyilatkozó szomszéd szerint nagyon könnyen elképzelhető, hogy az egyik, a lakására felugró vendég végzett a tervezővel.