Vona Gábor Újabb hamisítvány velem kapcsolatban

 

Több éve kering egy bar-micvó levél a neten, amely az én állítólagos zsidóságomat bizonyítja. Tele van olyan tárgyi tévedésekkel, amelyek nem csupán a hamisítványt leplezik le, de magát a hamisítót is rettenetesen alacsony szintűnek titulálják.  Engem ezek már régen nem érdekelnek, nem is foglalkozom velük. Oroszlán vagyok, nem ugrok mindenért, csupán mosolygok az ilyeneken. Az az alapelvem, hogy teszem, amit a lelkiismeretem diktál, olyan jól, ahogyan csak tudom, aztán majd az idő és a Jóisten eldönti, mire volt elég.

Most sem azért szólok egy újabb ilyen hamisítványról, mert érdekelne, vagy fontosnak tartanám, hogy védekezzek, hiszen nincs miért. Azért írom ezt a bejegyzést, mert egyrészt mindig van, akiket elbizonytalanítanak, másrészt jelzi, hogy mi vár ránk az elkövetkezendő hónapokban.

Nos, jelenleg egy olyan anyag kering, amelyben KISZ vezetők kitüntetéseiről szól. Én is benne vagyok:
„A Munka Érdemrend bronz fokozatát kapták:
Vona Gábor elvtárs, az ELTE KISZ-alapszervezet titkára”

1978-ban születtem. A rendszerváltozás ugyan tudjuk, hogy nem történt meg, de legalább KISZ nincs már az ELTE-n. Én 1990-ben 12 éves voltam, tehát ha az anyag igaz, akkor 12 éves koromig nem csupán az ELTE-re kellett valahogy felvételt nyernem, de addig fel is kellett verekedjem magam ebbe a bizalmi tisztségbe. Nincs baj az önbizalmammal, de ez azért már nekem is sok lenne…

Kérek mindenkit, hogy legyen körültekintő, óvatos, gondolkozzon egy kicsit, mielőtt bedől azoknak, akiket a jeges veríték önti el a Jobbik erősödésétől!