2013. április 5-én tartotta meg évzáró közgyűlését a Miskolc – Diósgyőr Polgárőr Egyesület. Az elnök példaértékűnek nevezte az egyesület munkáját.

 

A tavaly októberben megalakult egyesület ülésén Telekes Zsolt, az egyesület elnöke elmondta, hogy az októberi cégbejegyzés óta több mint háromszázhatvan óra önálló szolgálatot teljesítettek. Ebből rendőrséggel harminchat órát, rendezvénybiztosítással közel kilencvent teljesítettek.
Az elnök példaértékűnek minősítette a huszonkettő főből álló egyesület teljesítményét, és reményének adott hangot, hogy idén még több órát tudnak eltölteni az önkéntes bűnmegelőzők Miskolc utcáin.

A gyűlésen részt vett Bartha György önkormányzati képviselő is, aki – miután köszönetét fejezte ki a polgárőröknek az elvégzett munkáért – elmondta, hogy megpróbál mindenben segíteni az egyesületnek így bizalommal fordulhatnak a polgárőrök is hozzá.

A gyűlés végén Telekes Zsolt okleveleket adott át a jól teljesítő polgárőröknek. Elnöki dicséretben és tárgyjutalomban részesítette Lövei Tamás alelnököt, szóvivőt, illetve Molnár Zoltán Szolgálatvezetőt. Elnöki dicséretben részesült Mikle Ákos, Lövei Péter, Almási István, Domby Sándor és Lörincz Róbert.