A narancspárt aktivistái  összeszarták magukat a Kapitány látványától  bloghu/kepviselofunky/

Szanyi Tibor MSZP-s képviselő  szombaton a már amúgy is túlpolitizált csepeli piacon adta elő tojásos műsorát a Fidesz ledöbbent aktivistáinak, írja az Alternatíva blog.

 

A poszt szerint „egy idő után már kezdett unalmassá válni az egész közéleti kavalkád, de ekkor előlépett Angyalföld Vasökle, alias Szanyi Tibor a tömegből. Egyik kezében két darab tojást, a másik kezében pedig egy – a Nemzeti Dohánybolt dizájnjára hajazó – Nemzeti Tojástrafik feliratú táblát szorongatott majd megcélozta a fideszes aláírásgyűjtőket és rögtönzött performanszként trollkodott egy jót. Azt hittük, egymást fogják majd érni a beszólogatások, de a narancspárt aktivistái olyannyira összeszarták magukat a Kapitány látványától, hogy még a parlamenti kétharmad ténye sem tudta őket visszabillenteni a normális kerékvágásba.”

A fenti fotót is készítő blogposzt szerzője nem volt rest rákérdezni Szanyi kapitánynál, mi végre a tojás?

A körmönfont válasz: „A tojás ára konkrétan a legpontosabb életszínvonal-barométer. A nemzet életszínvonalát jelképezi. A tojástrafik azt mondja, hogy a Fidesz ezt, azaz az emberek életminőségét nyúlja le. Ahol két forinttal olcsóbb volt a tojás, ott jó nagy sor is állt. Ez az értelme a Magyar Szocialista Párt által szorgalmazott 22%-os áfacsökkentésnek!” – közölte Szanyi.