Skip to content

Trump stábja már azon gondolkodik, ki mondja meg az elnöknek a rossz hírt

Trump stábja már azon gondolkodik, ki mondja meg az elnöknek a rossz hírt

Lehet, hogy a lányának kell szembesítenie a valósággal az elnököt.

Trump vs. Biden – amerikai elnökválasztás 2020
November 3-án elnökválasztást tartottak az Amerikai Egyesült Államokban. Az elemzők többségének számítása bejött, a rendkívül sok postán leadott szavazat miatt a választás napja nem hozott eredményt. Ennek ellenére Donald Trump győzelmet hirdetett, egyúttal választási csalást emleget.

Donald Trump az elmúlt napokban arról beszélt a hozzá közel álló munkatársainak, hogy nem fogja elismerni a vereségét akkor sem, ha az már biztosnak látszik – írja a CNN fehér házi forrásaira hivatkozva.

A cikk szerint a kampánystáb tagjai, köztük a kabinetfőnöke, Mark Meadows, pedig még nem mondta el Trumpnak, hogyan is áll valójában a helyzet, inkább ráhagyták, hogy arról a megalapozatlan vádról beszéljen, hogy a választást megpróbálják csalással ellopni tőle.

Jelenleg a tanácsadók azon tanakodnak a CNN szerint, hogy ki mondja majd el Trumpnak a rossz hírt, hogy mi történik. A portál szerint a legesélyesebb, hogy Jared Kushnernek, az elnök vejének és főtanácsadójának vagy Ivanka Trumpnak, az elnök lányának kell megtennie ezt.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



13 Comments

  1. Névtelen
    2020.11.07. 06:47

    Itt még az is kérdés, hogy ki fogja ezt Orbánnak elmondani?

    5
    1
    • Névtelen
      2020.11.07. 13:18

      Ugyan.”Háááát én kurvára nem hiszem hogy Biden háborúba vezetne bármit, bár szinte kizárt hogy annyira békepárti legyen mint Trump. A probléma az hogy a világot láthatóan uralma alá gyűrni próbáló Kína zsebében van, ez kb. egyértelműen kiderült a fia kiszivárgott „üzleti kommunikációjából”. A libsik akik 4 éven át hörögtek valamiféle orosz bevatkozásról, amiből 21+ millió dollárnyi akciózással se tudtak lepkefingot se bizonyítani, beültetnek egy olyan faszit akit min. egyszer kilóra megvett egy kínai bankár (ergo Xi Jinping)”

      1
      5
  2. Névtelen
    2020.11.07. 11:31

    Sivalkoding in progress…

  3. Névtelen
    2020.11.07. 11:59

    Mé nincs a fehér házban tv, vagy elment túrázni és otthonfelejtette Donald a telóját?
    Vagy le lett fagyasztva mint Han Jabbánál? Én ezt nem értem.

    3
    1
  4. Névtelen
    2020.11.07. 12:29

    az asszonynak napszemcsi

    • Névtelen
      2020.11.07. 12:58

      mindkét esetben

  5. Névtelen
    2020.11.07. 13:14

    CNN ? ???????

    1
    4
  6. Névtelen
    2020.11.07. 13:21

    „Hol a qrva anyádban vagy Sargentini? Most dől össze Amerikában a demokrácia
    2020-11-06 17:26

    Nem halljuk a nagy európai liberálisokat, hogy micsoda csalás történik Amerikában. Ráadásul olyan, hogy ehhez képest Fehéroroszországban nem történt semmi.”

    2
    3
  7. Névtelen
    2020.11.07. 13:57

    ???”Sztálin elvtárs, a nagy demokrata, igen találóan állapította meg, csak és egyedül az számít egy demokráciában, hogy ki számolja a szavazatokat. Lukasenka belarusz elnök meg állítólag amerikai tanulmányutat tervez, fel akar hagyni az elavult keleti szavazási technikákkal. Belarussziában is lesz levélszavazás. Ki hitte volna, hogy az USA is úgy nyírja ki magát, mint bármelyik banándemokrácia? Az USA új, post mortem elnöke, Harris elnökasszony pedig nagyszabású demokráciaexportba kezd majd és sokkal jobban fognak az amerikaiak ezután figyelni a választások tisztaságára a „szövetségeseiknél”. A levélszavazatokat például majd az amerikai követségen kell megszámoltatni.”

    1
    3
  8. guest
    2020.11.07. 14:30

    USA : BIDEN MOVES CLOSER TO PRESIDENCY !

    3
    1
  9. guest
    2020.11.07. 14:35

    A Newsweek szerint a Fidzsi szigetek miniszterelnöke gratulált elsőnek Twitteren Joe Biden-nek Amerika új elnökének. Ahogy biztosabb Joe Biden győzelme úgy előreláthatólag várhatóan a többi ország is majd gratulálni fog az új elnöknek ahogy haladunk előre a győzelem felé Joe Biden-nek.

    3
    1
  10. Szakemberek. Szakemberek Mindenütt!
    2020.11.08. 11:27

    Trump csapata rossz Four Seasonst foglalhatott le, ezért egy kertépítő cég parkolójában kellett sajtótájékoztatót tartaniuk
    Egy külvárosi szex shop és egy krematórium között.

  11. Névtelen
    2020.11.08. 17:40

    „Trump alatt

    – amennyire tudom, javultak a gazdasági, foglalkoztatottsági mutatók (a kampányhíradásokban nem érzékeltem erre való kihegyezett támadásokat ellene)
    – útját állta az illegális migrációnak
    – szembesítette az emberek előtt a progresszív sajtót az önigazoló mindenhatóságával
    – fellépett Kína gazdasági kalandorsága ellen
    – a Közel-Keleten meg sikerszériát hozott

    Ilyen elnököt nem leváltani, hanem megyőző arányban újraválasztani szoktak.

    Trump nem hibákat követett el, hanem ellenségeket szerzett, és sajnos le is gyűrték. Nem őt, hanem Amerikát.”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük