„HA NEM SZEXELHETEK MINDENNAP, AKKOR FEJFÁJÁST KAPOK.”  – nyilatkozta egyszer az Egyesült Államok harmincötödik, hihetetlenül népszerű, férfiidolszámba menő elnöke

Franklin Delano Roosevelt vagy Lyndon Johnson enyelgései már nyilvánosabbak voltak, John F. Kennedyről nem is beszélve. Ám senki sem volt olyan óvatlan a libidójával, mint a mára a feledés homályába vesző Warren G. Harding, ő ugyanis egyenest egy házasságon kívüli gyermeket nemzett nála 31 évvel fiatalabb szeretőjével. A regnálása alatt népszerű, de szívinfarktus miatt bekövetkezett halála után az egyik legrosszabbnak tartott elnökről és kettejük viszonyáról a fiatal üdvöske, Nan Britton szaftos leleplező könyvet adott ki 1923-ban, amelyben fény derül arra, hogy szexuális együttléteik a Fehér Ház ruhatárában zajlottak,

TITOKBAN KIHORDOTT GYERMEKE PEDIG VALÓSZÍNŰSÉG SZERINT A SZENÁTUSI IRODA KANAPÉJÁN FOGANT.

Marilyn Monroe-nak, minden idők egyik legvonzóbb szexszimbólumának, a világ legkörülrajongottabb dívájának viszont sikerült belehalnia a szerelembe. Máig bizonyítatlan, de nagy valószínűségű, hogy tragikus kimenetelű gyógyszer-túladagolása John F. Kennedy, az Amerikai Egyesült Államok 1961 és 1963 között regnáló elnöke iránt érzett szerelmének, illetve szenvedélyes szeretői viszonyuk méltatlan kimenetelének lett visszafordíthatatlan következménye.

A világtörténelem legtitkosabb viszonya mindössze néhány hónapig tartott, és bár pletykák bőséggel keringtek,

A VIHAROS ÉS SZENVEDÉLYES AFFÉR A SAJTÓIG NEM JUTOTT EL.

Hála JFK számító hidegvérének. Az egyedüli korabeli hírforrás a platinaszőke szexidol pletykálkodása lehetett, aki ismerősei körében elejtett néha ezt-azt – a diszkréció eme hiánya nem is tetszett az elnöknek. A jóképű Johnynak ugyanis, akiről bár nemcsak szintén gyönyörű felesége, Jacky Kennedy, de környezete előtt is köztudott volt, hogy nem csak elméletben szereti a nőket, elnökségébe kerülhetett volna a viszony kiderülése.

„HA NEM SZEXELHETEK MINDENNAP, AKKOR FEJFÁJÁST KAPOK.”

– nyilatkozta egyszer az Egyesült Államok harmincötödik, hihetetlenül népszerű, férfiidolszámba menő elnöke, akinek persze éppoly fontos volt a hatalom nyújtotta addikció is.