Skip to content

Stephen King Donald Trumpnak: Vesztettél, te nyomorult

Stephen King Donald Trumpnak: Vesztettél, te nyomorult

A horrorkirály sosem csinált titkot abból, mit gondol az amerikai elnökről, de most már végképp betelt nála a pohár.

Biden nyert, Trump még küzd – amerikai elnökválasztás 2020
November 3-án elnökválasztást tartottak az Amerikai Egyesült Államokban. A republikánus Donald Trump és demokrata kihívója, Joe Biden közti verseny több államban nagyon szoros volt, így végül csak november 7-én derült ki: Joe Biden lesz az USA 46. elnöke. Kövesse az elhúzódó elnökválasztás fejleményeit és lehetséges következményeit a hvg.hu-n.
FRISS CIKKEK A TÉMÁBAN

Vesztettél, te nyomorult, gőgös, gyermeteg f*szfej. Ismerd el, és takarodj a pokolba.

Ezzel a kifinomult üzenettel kommentálta Stephen King, a világ leghíresebb horrorírója a tényt, hogy Donald Trump még mindig nem ismerte el a választási vereséget. Trumpról egyébként még saját unokahúga, a pszichológus végzettségű Mary Trump is azt állítja, „a világ leghatalmasabb és legtörékenyebb egója” sehogyan sem képes kezelni a vereségét, és „törni-zúzni fog”.

A régóta a demokratákat támogató író már korábban is kommentálta a választás eredményét. Joe Biden győzelmének kihirdetésekor előbb azt írta, „Ez életem egyik legszebb napja”, majd hogy „Néha… a jó fiúk győznek”, valamivel később pedig azt:

Amerika üzenete Trumpnak: KI VAGY RÚGVA.

Korábban azt kérdezték Kingtől, mit gondol, melyik a félelmetesebb, Trump kormányzása vagy egy Stephen King-regény. Az író gondolkodás nélkül rávágta, hogy az előbbi.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



11 Comments

  1. Névtelen
    2020.11.10. 19:09

    „Rossz hír, hogy a hamarosan elkészülő koronavírus elleni oltásokat Donald Trump elnöksége idején kezdhetik meg, így reagált New York állam demokrata kormányzója egy interjúban arra, hogy az amerikai Pfizer és a német BioNTech gyógyszergyártó bejelentette, oltóanyag-kísérleteiknek a harmadik szakasza is megkezdődött, és sikeres.”
    Egyébként magyar vonatkozása is van a kutatásnak, mert a BionTech már egy 2013-as kutatási anyagra (Karinkó Katalin) támaszkodva fejleszti ezt a vakcinát.

    https://forbes.hu/uzlet/hanyatatott-sorsu-magyar-szabadalom-is-kellett-a-most-bejelentett-vakcinahoz/”

    2
    4
  2. Névtelen
    2020.11.10. 19:29

    Március 19-én a Sky News készített riportot Bergamo egyik kórházában, a koronavírus-járvány miatt legjobban megviselt olasz tartományban. “Háborús állapotokat” találtak. A folyosókon is intenzív kezelésre szoruló páciensek voltak láthatók, miközben százak haltak meg naponta a környéken. A hadsereget azért kellett bevetni, hogy el tudják szállítani a városból a halottakat, akiket a helyi krematóriumok már nem tudtak befogadni.
    Az orvosok meg tudtak nevezni két helyszínt, ahonnan az emberek szétszórták a vírust: egy osztrák sípálya kocsmája és az Atalanta–Valencia BL-meccs volt a tömeges megbetegedések kiindulópontja!
    Kérdésem:
    A Ferencváros Dinamo Zagrab az Üllői úton tegnap zárt kapus volt. Ezek szerint orvosilag bizonyított, hogy a vírus jobban terjed a Goupamában, mint a Puskásban? Ott ugyanis az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) egyfajta teszteseménynek szánja a találkozót, ahol azt tanulmányozzák, milyen körülmények között lehet nemzetközi futballmeccseket nézők előtt megrendezni. És ehhez Orbán nemcsak hozzájárult, de támogatta is. Ki hatalmazta fel Orbánt az emberkísérletekre?”
    Amit ezt követően is folytatott, amikor szeptember végén a Puskás stadiont ismét – még kétszer – megnyitották a nagyközönségnek akkor, amikor Egész Európa már bezárkózott, hogy csökkentse a járvány okozta tragédiákat, “felelős kormányunk” meg focilázban égett.
    Azt nem tudom, hogy felfogta-e Orbán, hogy nem csak a covidos halottakért – akikből ma már naponta több, mint száz van – hanem azokért is felelősség terheli, akiket a járvány miatt kiürített és elfoglalt kórházakban azóta nem tudnak műteni, kezelni?

    6
    2
  3. guest
    2020.11.11. 11:47

    Stephen King igazat mondott bátran ! Erősen fogalmazott de minden szavával egyetértek. Donald Trumpot már a republikánusok szerint is sokan holdkórosnak tartják sőt a saját testvére nyilatkozott róla, hogy nárcisztikus személyiségzavaros Trampli bá. Szólásszabadság van hiszen a szó szent a vélemény szabad úgy, hogy Stephen King ahogy fogalmaz egyetértek vele. De ha finoman akarunk fogalmazni akkor „Trump azt kapta amit megérdemelt”. Vagyis vesztett a választásokon Amerikában.

    6
    4
    • Névtelen
      2020.11.11. 13:43

      Kell az polgárháború Amerikának

      2
      6
  4. Névtelen
    2020.11.11. 13:49

    Tudjuk! Az SZDSZ-esek a saját testükkel védtek volna meg mindenkit a vírustól.????Ezért vonultak illegalításba és ajándékoztak székházakat

    „– Világosan látszott, hogy minden, az egészségüggyel kapcsolatos vita véget ér a beteg ágyának lábánál. Attól kezdve ugyanis csak a beteg van, akit meg kell menteni. Meg a szakmai tudás. Meg a hivatástudat. Meg a lelkiismeret. Meg Hippokratész – összegezte egészségüggyel kapcsolatos tapasztalatait Kuncze Gábor…..Hívatástudatról és lelkiismeretről írt közösségi oldalán a koronavírussal fertőzött Kuncze Gábor, volt belügyminiszter. Az SZDSZ egykori elnöke kórházi tapasztalatai alapján az egészségügyi dolgozókat méltatta. „

    2
    6
  5. guest
    2020.11.11. 15:31

    Donald Trump elnökségén kezdhetik az oltóanyagot…..? Te miről beszélsz? Joe Biden-nyert ! Trump folyamatosan kell, hogy adja át az elnökséget Joe Biden-nek hiszen január -20 án már az átadás, átvétel a megválasztott új elnök Joe Biden költözik a Fehér házban. Már a republikánusok többsége is elismeri Joe Biden Amerika új elnökét már csak Trump tombol ő nem képes felfogni, hogy már nem elnök mert egy öntelt nárcisztikus, zavaros személyiség aki nem képes felfogni, hogy veszített ! ! Még csak nem is gratulált Trump Joe Biden-nek ! Mikor fog gratulálni ? Republikánusok többsége is megnyugtatták az aggodalmaskodókat, hogy békés hatalom átadás lesz nem kell izgulni. Tőzsdék és piacok is nyugodtak, hogy békés hatalomátadás várható. Kell a polgárháború Amerikának? Ki mondja egy jobboldali? Ja értem aha szóval 2022-ben hazánkban is valami hasonló lesz, hogy nyer majd az egyesült ellenzék a közös listával Egy az 1 Ellen és a fidesz kormány majd nem akarja majd beismerni a vereséget???Most legalább már tudható a fidesz akarja a polgárháborút ha nem maradhatnak esetleg ők sem hatalomba 2022-ben Populista, jobbos, polgárháborús eszmék helyett több demokratát és több demokráciát és háborús retorika helyett VILÁGBÉKÉT, SZERETETET,MEGÉRTÉST. Mi ez a fidesz kormány? Egy Marxista jellegű karhatalmisták akik 2010-ben átvették az uralkodást és mint az a Marxistákra jellemző örökre akarnak a hatalomba maradni a fideszesek, A nép viszont ahogy Amerikában váltást akart a szavazással, választásokon leszavazták a populista Tramplista gőgös, dölyfösködő politikát és nyertek a demokraták. 2022-ben meg Orbánnak is hátat fordítanak majd a populisták, populizmusa már nem „zsír” már nem „trendi” sokkal inkább vagányabb a demokrácia a népakarat tehát kevesebb populizmus több demokráciát,több demokratákkal.

    4
    2
  6. hozzászóló
    2020.11.11. 16:12

    Aki pedig kicsit is gondolkodik és nem laikus hanem széles látókörű az láthatja, hogy 2016-ban Trump hatalomhoz juttatása szóhasonlattal egy ékverési kísérlet volt, hogy Kínát erősítsék és, hogy Kína legyen a világelső és ezzel letaszítsák az Európai Uniót a világ gazdasági térképéről vámterhekkel sújtva európát és blokkolva a szabad kereskedelmet…. Orbán kormány a fidesz is egy ékverési kísérlet volt meg Lukasenka Fehéroroszországa is egy ékverési kísérlet mert aki szereti a demokráciát rásütötték az Marxista és 2010 ben ezért mindenki a fideszre szavazott, hogy csak a jobbosok lehetnek jók 2016-ban meg Trump-ra ugyanakkor a populizmus ideológia a legveszélyesebb ami „báránybőrbe bújik” de közbe maga az ördög. Ennek a populista ékverési kísérletnek 2020-ban vége lett Amerikában mert a populista gőgös, dölyfösök helyett jönnek az igazi demokraták a demokrácia ahol a nép akarat és a nép szava ismét szent lesz. 2022-ben pedig ha a nép is összefog akkor a fidesz nek mondhatunk búcsút végleg mert leszavazza a nép. Orbán is nem akarja, hogy megerősödjön az Európai unió mert Stop Brüsszel meg állítsuk meg Brüsszelt ezzel teleplakátolta az országot vagy 4 éve. Mi ez ? Haragszik az unióra. A napokban az Európai unió megállapodott a 2021-2027-es költségvetési ciklusról és a nagyszabású helyreállítási alapról sőt egy állandó finanszírozási alapon is sokan gondolkodnak, hogy a fejlődésnek ne legyenek akadályai hanem befektetni a munkahelyekben is ami megtérül a Fidesz Orbán meg napokban hallottuk megvétózni akarja. Nem akar erős Európai Uniót Orbán mert Trump meg orbán érdeke egy gyenge unió ,hogy Kína megerősödjön. Ez a zsákutca populista politika. Ami ráadásul dölyfös öntelt ezt vissza kell utasítani. Joe Biden viszont Amerika új elnöke ugyanakkor első munkanapján tárgyalt az Európai Unió-val Merkel Német kancellárral, Boris Johnson Brit elnökkel, Macron Francia elnökkel mert Amerika új vezetésének Joe Biden-el és az Európai Unió nagyon helyes érdeke egy erős transzatlanti térség erős Amerikával és erős Európával ez viszont örömteli és üdvözlendő. Kiegyensúlyozott világfejlődés legyen ne csak Kína fejlődjön ne Kína happoljon el mindent hanem igazságosabb, kiegyensúlyozottabban fejlődjön minden kontinens részesüljön a fejlődésből és a javakból nem úgy mint a populisták akiknek nem érdekük egy erős Európai Unió. Lényeges különbség a populisták vesztére a demokraták előnyére hoppá-hoppá.

    3
    3
    • Névtelen
      2020.11.11. 18:19

      Jaj, Te olyan széles látókörű vagy! ???

      2
      4
  7. Névtelen
    2020.11.11. 18:17

    „Tehát az USA-ban a választás definíció szerint demokratikus, ezen nincs mit vitázni.

    Teljesen mindegy tehát, hogy hány 1900 előtt született szavazópolgár van, vagy hogy egyes államokban nem szükséges igazolvány sem a szavazáshoz. Ilyesmi csak a magyaroknál kell, mert azoknak a génjeiben van a csalás. Amerikában eszébe se jut senkinek, hogy csaljon. Miért tenné?

    De a választás tisztaságát bizonyítja az is, hogy a Demokraták nyertek!
    Ebből is látszik, hogy a választás demokratikus volt. ????Republikánusok eleve nem győzhetnének egy demokratikus választáson, legfeljebb egy republikánikus választáson. De azt meg nem tudjuk, hogy milyen.

    Az meg, hogy egyes államokban minden levélszavazatot elfogadnak, amelyik a következő hetekben (de legkésőbb december 31-ig) beérkezik, az szintén teljesen normális, a világ minden táján bevett gyakorlat.

    Amiatt meg ne aggódjon senki, hogy az elhúzódó hercehurca miatt nem lesz elnöke az USA-nak. Na és? Miért, ha kihirdetik győztesnek Bident, aki a saját unokáit sem ismeri fel, és olykor összekeveri azt is, hogy melyik az ő pártja a kettő közül, akkor lenne az országnak érdemben elnöke?

    Nem teljesen mindegy?
    A demokráciához nem elnökre van szükség, hanem a fékekre és ellensúlyokra. Amint a Szovjetunió is működött Brezsnyev idején, meglátjátok, az USA is működni fog elnök nélkül. Sőt úgy fog csak igazán működni! A Google, a Facebook, a Twitter és a CNN sokkal hatékonyabban fog kormányozni bármilyen emberi elnöknél. Lehet, hogy a jövőben nem is kell többé ilyen költséges és kockázatos választásokat tartani…”

    2
    4
  8. Névtelen
    2020.11.12. 09:22

    Micsida fasza haja volt ennek a Trampnak!!

    • Névtelen
      2020.11.12. 12:04

      és ezzel a séróval igen kevés demokráciát (bomba) tudott exportálni

      1
      1

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük