Skip to content

A DK sorra nyeri a helyreigazítási pereket a kormánymédia ellen

Közzétette a DK, milyen állítások miatt kellett helyreigazítást közölnie a kormánymédiának.

Közzétette a DK, miért kellett a kormánymédiának korrigálni a pártról szóló cikkeit. A skála onnantól, hogy „Valótlanul híreszteltük, hogy Cvetan Vaszilev bolgár oligarcha és Gyurcsány Ferenc között baráti kapcsolat volt”, “megalapozatlanul utaltunk továbbá arra, hogy Gyurcsány Ferenc a Cvetan Vaszilevhez köthető banktól kölcsönt kapott volna, amit soha nem fizetett vissza, és a bank VIP-listáján szerepelne” odáig terjed, hogy „Cikkünkben Gyurcsány Ferenc jóhírnevét megsértettük, mert valótlanul állítottuk, hogy alkoholos állapotban tartott sajtótájékoztatót”.

(24.hu)



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



7 Comments

  1. Névtelen
    2020.11.13. 19:36

    dk? viccpárt egy idióta főnökkel.

    2
    3
    • Névtelen
      2020.11.14. 05:42

      Ki mondja ezt? Egy közpénzből fizetett, gerinctelen bértollnok? Akkor nagyon hiteles!

      1
      2
  2. Névtelen
    2020.11.14. 13:05

    Diktatúrában?

    1
    1
    • Névtelen
      2020.11.14. 14:51

      Hja. El van nyomva a 30 éves is
      „De miért OXO?
      Az OXO-csoport elnevezése az alapító nevének kiforgatásából keletkezett. Amikor 2014-ben a vállalkozás elindításáról döntött a tulajdonos, már egy csomó projekt állt startra készen, ezért gyorsan kellett döntéseket hozni, például a cég elnevezéséről. Akkor a cégalapításban részt vevő ügyvédek azt találták ki, hogy az Oszkó névben szereplő betűket cseréljék fel, és írják le fonetikusan. Így lett Oszkóból Okszó, majd OXO. Ezt átmeneti megoldásnak szánták, abban maradtak, hogy idővel egy profi marketingesre bízzák a legjobb cégnév kiválasztását. A marketinges stáb azonban azt mondta, hogy ez tökéletes elnevezés, könnyen ábrázolható, brand-et lehet rá építeni. Így hát maradt az OXO, ami néha meg is téveszti az ügyfeleket. Előfordul, hogy az irodába belépők „Okszó Pétert” keresik – mesélte az üzletember, aki a Bajnai-kormányban pénzügyminiszterként dolgozott.”

  3. Névtelen
    2020.11.14. 14:18

    “Cikkünkben Gyurcsány Ferenc jóhírnevét megsértettük, mert valótlanul állítottuk, hogy alkoholos állapotban tartott sajtótájékoztatót”
    Ha azt írták volna,hogy részegen,akkor nem lenne gond! 🙂

  4. Névtelen
    2020.11.14. 14:55

    „mert valótlanul állítottuk, hogy alkoholos állapotban tartott sajtótájékoztatót”.
    ?????
    Ti magatok neveztétek el saját magatokat moslékszövetségnek, baloldali libuznyák:

    https://444.hu/2019/10/08/a-gyori-jobbikosok-felrugtak-az-osszefogast-az-ellenzeki-moslekszovetseg-elveszitette-a-kepviselojeloltjeinek-negyedet-es-a-minimalis-gyozelmi-eselyeit-is

    1
    1
    • Névtelen
      2020.11.14. 18:00

      „Egyeztetést hívott össze Karácsony Gergely budapesti főpolgármester az ellenzéki pártokkal az előválasztást illetően, Karácsony szerint le kéne rövidíteni az előválasztást, és online kéne megtartani, és sokkal kevesebb jelölt induljon, szerinte elég lenne, ha 3 miniszterelnökjelölt lenne,….
      Karácsony Gergely 3 nevet javasolt, Pálinkás Józsefet, akit a Jobbik, az LMP és a Volner Párt jelölt, Szél Bernadett-et, aki a Momentum jelöltje lesz, és Szabó Tímeát, aki a Párbeszéd jelöltje! A Demokratikus Koalíció jelezte, hogy Dobrev Klára államfő-jelölt lesz, és a DK be fog állni Szél Bernadett mögé, mint miniszterelnökjelölt mögé! A Liberálisok viszont Szabó Tímeát támogatják! Az MSZP is jelezte, Szabó Tímea lesz a jelöltjük az előválasztáson!” INDEX

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük