Skip to content

Válságkezelés máshogy: Görögország 50 százalékos adókedvezménnyel csábít bárkit, aki ott dolgozna

Válságkezelés máshogy: Görögország 50 százalékos adókedvezménnyel csábít bárkit, aki ott dolgozna

Hét évig jár 50 százalékos adókedvezmény Görögországban azoknak a helyieknek, akik hazaköltöznek, illetve azoknak a külföldieknek, akik a home office-t a görög tengerparton képzelik el. Erről nyilatkozott a Reuters hírügynökségnek a görög miniszterelnök pénzügyi tanácsadója.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



2 Comments

  1. tóni bátyátok
    2020.11.18. 15:42

    „A gazdasági rendszerünk egészséges! És a rémhírterjesztők dacára, még egészségesebb lesz!” Kádár, Bacsó Péter, Tanú című film! Ismerős?
    Vagyis összességében az egész térségben sikertelen volt a rendszerváltó kísérlet, a gyors felzárkózás lehetősége mi a jó cél, azt a mindenkori uralkodó kaszt, réteg, osztály jelöli ki. Annak jegyében, amiről Marx és Engels így írt A német ideológiában: „az uralkodó osztály gondolatai a korszak uralkodó gondolatai”.** Itt és most a kereszténységet fenyegető migránsveszély mákonyának túladagolásával azt akarják elérni, és el is érik, hogy a csúcson lévők gátlástalanul fosztogathassák a közvagyont. Persze, magam is beleesnék a kommunikációs leegyszerűsítés csapdájába, ha sokakhoz hasonlóan azt a látszatot kelteném: ha megjönne végre az eszünk, és képesek lennénk elkergetni a feudális, sőt törzsi alapon működő Orbán-klánt, akkor minden bajunknak vége szakadna. Szó sincs erről.

  2. guest
    2020.11.18. 19:23

    Adókedvezmény, home-office (távmunka), magasabb fizetés, lakhatás kedvező támogatása özönlenek majd a fiatalok a mediterrán tengerpartra Görögországban hiszen adókedvezmény, magasabb fizetés bér, kedvező munkakörülmények ezt imádják a fiatalok és a tenger is nagyon nagyon csábító és több mediterrán tengerparti európai ország is akár idővel tervez(het) hasonlókat ezzel kapcsolatban gondolván arra, hogy a többi mediterrán ország is előrelátó és átveheti a Görög jó példát, hogy ezzel csábítsák oda a fiatalokat nem csak nyaralni de élni is és lakhelyéül választva a mediterrán tengerpartokat. Első körben Görögország de idővel akár miért ne akár tervez(heti) Olaszország hiszen csodás a Tirrén tengerparton a Róma-Nemzetközi reptér melletti Fiumicino is gyönyörű tengerpart a Földközi tengeren belül a Tirrén tengerparton biztos idővel ők is versenybe száll(hatnak) akár idővel Görögországgal abban a tekintetben, hogy valamilyen kedvezményekkel ők is odacsábítsanak fiatalokat ha és amennyiben ők is nézik a Görög példát,továbbá Spanyolországban Barcelona ott is sok új építésű ingatlan, ugy, hogy Görögország jó példáját ,hogy a fiatalok ne csak nyaralóként de lakhelyéül,otthonául válasszanak minél több tengerparti részt ráadásul home-office ban távmunkában biztosan sok ország már versenyben van vagy versenyben lesz, le(het) idővel Görögországgal ,hogy ők is hasonló kedvezményeket nyújtsanak a fiataloknak odacsábítva őket mert Görögország jó példája egészen biztosan „ragadós” lesz hiszen korábban is lehetett már hallani, hogy emberek akik nyaralni mennek később idővel lakhelyéül is választják őket erre a Görög példa tényleg jó az adókedvezmény, lakhatás támogatása, home office távmunka Athén gyönyörű, Rodosz lenyűgöző, Kréta csodás, Korfu meseszép,Thessaloniki, Lezbosz szigete is gyönyörű özönlenek majd oda nem csak a nyaralók de akik távmunka és lakhelyéül választják majd. Jövőre 2021 második felére ha elmúlik a járvány „ha” meglesz az oltóanyag és „ha” nem terjed majd a vírus és ha és amennyiben ha egy vírusmentes világ jön és a határzárak is ha nyitnak a vírus elmúlásával akkor nagyon csábító lesz Görögország de egészen biztosan lesznek versenytársai Görögországnak fiatalok odacsábítására Olaszország, Franciaország,Spanyolország mert ha ők is a Görög jó példát meglátják akkor ők sem akarnak kimaradni egész biztosan legalábbis erre lehet következtetni mert a jó példa tehát „ragadós” (követendő) A tenger mindig is vonzó és csábító már nem csak nyaralásra de otthonául, lakhelyéül is választhatják emberek főleg sok kedvezménnyel csábítva oda a fiatalokat. (nyilván nem most járványos időszakban de már Görögország a járvány utáni új időkre készül nagyon pozitívan) Csodálkoznék ha idővel a többi mediterrán ország a görög jó példára nem „harapna” rá biztosan ők is látják a Görög mintát ami példa lehet más országoknak is tehát. Görögország tehát már versenybe szállt a fiatalokért.

    4
    1

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük