Hadházy egyre több extra halott hűtő konténert talál…
Kocsis Máté szerint az ellenzék halálkampányt folytat, amikor próbálja kideríteni a valós helyzetet. Ha így is lenne – nem így van -, a halálkampánynál sokkal rosszabb a sok-sok elkerülhető halálozást okozó rossz és dilettáns kormányzás.
A beküldő helyiek elmondása szerint a képen a nyíregyházi Jósa András Kórház udvarán körbekerített hűtő konténer, a másik kettőn a nyíregyházi temető főbejárati ravatalozója mögöttii konténer látható. Utóbbinál az informátor szerint az állandó halott hűtő állítólag 48 elhunyt tárolására alkalmas, ezek szerint az nem elég:( A kórházi normál kapacitásról nincs információm és feltehetően nem is kapnék, mint ahogyan a láthatóan elkordonozott kórházi konténer okáról sem tudnék információt kapni-a tegnapi szekszárdi videóm is azt ábrázolta, hogy minden eszközzel próbálják az információkat eltitkolni még az országgyűlési képviselők elől is.
Ömlenek az ezeknél a képeknél is nyugtalanítóbb információk, a kormány azonban láthatóan egy dolgot akar “kórházparancsnokokkal”, katonácskákkal, rendőrökkel, megfélemlítéssel elérni: a saját kudarcának eltitkolását. Így persze semmilyen javaslatot nem tehetünk, a felelősség -most már bármennyire is igyekszik eltolni magától- a miniszterelnöké.
Julianna Rita Révész, Zsolt Zsuga és további 2,5 E ember
287 hozzászólás
921 megosztás
Tetszik

 

Hozzászólás
Megosztás