Az online vásárlás iránti igény a bútor és dekor szegmenst is elérte

A járvány miatt 2-3 évet lépett előre az e-kereskedelem Magyarországon. Naponta nyílnak új webáruházak olyan termékekkel, melyeket számos másik konkurrens webáruház is árul. A Biano.hu pedig segít abban, hogy a hatalmas kínálatból könnyedén megtaláljuk, amit keresünk anélkül, hogy órákat kellene böngészéssel tölteni.

A Csehország észak-keleti csücskében található Liberecből induló cég folyamatosan növeli nemzetközi jelenlétét így már Szlovákiában, Romániában, Hollandiában, Portugáliában, de még Braziliában is jelen van. A BIANO a hazai home & deco elektronikai üzletek teljes választékát célba vette, a termékek méretétől és mennyiségétől függetlenül.

Az oldalra látogatva egyszerű design fogadja a felhasználót, felugró reklám ablakok, vagy rejtett tartalom nélkül. Kategóriák vagy kulcsszavak alapján kezdhetünk neki a keresésnek. Ezután részletes szűrőkkel finomíthatjuk a keresési eredményeket, például szín, anyag, méret vagy akár stílus szerint és sorba rendezhetjük őket ár, szállítási idő vagy akció alapján.

BIANO Visual Search

Ha valami érdekesre bukkantál és szeretnél ugyanolyan vagy legalább nagyon hasonló terméket, de nem tudod, hogyan keress rá, van egy tippünk a számodra. Próbáld ki a BIANO Visual Search funkcióját. A Biano.hu oldalán kattints a jobb felső sarokban a kis kamera ikonra és töltsd fel a keresett bútor vagy dekoráció képét.

„Az alkalmazásunk abban különbözik a többi hasonló szolgáltatástól, hogy egyedi Home & Decor termékadatbázissal rendelkezik, melyet a keresési modelljeink kipróbálásával hoztunk létre. Természetesen a katalógusunk bővítésével az adatbázisunkat is tovább gazdagítjuk, illetve erre a célra a felhasználók keresési eredményeit is felhasználjuk.” – magyarázta Martin Mikolas üzletfejlesztő.

A mesterséges intelligencia több mint száz különböző webáruházban kikeresi ugyanazokat vagy a hasonló termékeket.

„Rendszerünk elemzi az egyes képeket, és valós termékeket képes hozzárendeli a Biano katalógusából. Van egy fejlesztő csapatunk, amely csakis a mesterséges intelligenciával foglalkozik, ennek köszönhetően az idei innovációink nagy része az A.I.-t fogja érinteni.” – tette hozzá Michael Zelinka, a Biano vezérigazgatója.

Ha új lakásba vagy házba költözöl és berendezésre lesz szükséged vagy egyszerűen csak valami újjal szeretnéd feldobni az otthonodat, látogass el a BIANO oldalára és győződj meg róla, milyen egyszerű megtalálni a tökéletes bútort vagy lakberendezési kiegészítőt.