Hogyan került a Magyar Nemzethez a Rogánné földvásárlását elutasító határozat. Független médiát támogatni menő!

Mi történt a héten? Itt az Átlátszó heti hírlevele

Összesítettük a Ferencvárosi Torna Clubhoz 2011 óta érkező állami támogatásokat, és interjút készítettünk egy kutatóorvossal a kínai vakcináról. Beszámoltunk a Kisvárdára ömlő újabb 1,5 milliárd forintról, és az agrárminisztérium műemlék épületének állami tönkretételéről. Részt vettünk egy nemzetközi projektben, és elkezdtük nézni a BIDF filmeit.

Kövess minket Facebookon!
Twitteren is ott vagyunk!
Instagramon is posztolunk!
A Mutyimondó weboldala

Dr. Letoha Tamás: a kínai vakcina úgy működik, mint a gyermekbénulás elleni oltás

Miért késlekedhetnek a kínaiak a vakcina dokumentációjával, hogyan működnek a már engedélyezett oltóanyagok, van-e különbség köztük, milyen mellékhatásokra lehet számítani – többek között erről kérdeztük dr. Letoha Tamást. A kutatóorvos 2020 februárja óta részt vesz a koronavírus vizsgálatban. Szerinte semmi meglepő nincs abban, hogy a kínaiak lassan fedik fel kutatásuk eredményeit, ugyanakkor hangsúlyozta, minden oltóanyag biztonságos és hatékony.

Kubatov Gábor tíz éve a Fradi élén: a listavezető

Becsatornázott állami milliárdok, önkormányzati százmilliók, több 10 milliárdos sportlétesítmények vagyonkezelői joga – így finanszírozta az állam a Ferencvárosi Torna Clubot az éppen tíz éve megválasztott Kubatov Gábor elnöksége alatt. A felcsúti tao-paradicsomhoz fogható mennyiségű pénz folyt be 2011 óta a Fradihoz az állam jóvoltából.

Független médiát támogatni menő!

ÚJDONSÁG! Elég egy bankkártya, ha támogatni akarsz bennünket, mondjuk havi egy mozijegy (2000 Ft), vagy két korsó sör árával (1000 Ft)! Klikkelj! Köszönjük!

Az elmúlt héten ezen kívül többek között:

Tetszik a hírlevél? Támogasd mondjuk havi egy mozijegy (2000 Ft), vagy akár két pohár sör árával (1000 Ft)! 
Ha még mindig olvasnál: 

Politikai krimi készül az öszödi beszédről, Garancsié lehet az újpesti focicsapat – Elolvastuk helyetted a magyar sajtót, heti lapszemlénket idekattintva olvashatod

Kíváncsi vagy mire mennyit költenek az önkormányzanál, de nem mondják meg neked?

A törvény szerint közérdekű adatot bárki kérhet, a KiMitTud portál segítségével pedig az egész folyamat pár kattintás! Igényelj adatot te is! Klikk ide!

Ajánld barátaidnak is a Heti Mutyimondót!

Ők se maradjanak ki: az Átlátszó és az Átlátszó blogok heti legjobbjai egy csokorba gyűjtve. Itt iratkozhatnak fel a Heti Mutyimondóra: http://eepurl.com/IJXE1 – és persze angol nyelvű hírlevél is van: http://eepurl.com/U1Q1j

Copyright © 2021 Atlatszo.hu, All rights reserved.
Az Átlátszó napi email hírlevele

Our mailing address is:

Atlatszo.hu

Pf 54

BudapestBudapest 1531

Hungary

Add us to your address book

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.