vannak ezek a Kormányhivatalnak hívott közpénznyelők, amelyek az oltásokat szervezik. Illetve a dehogy szervezik, szórakoztatják a háziorvosokat és az ott dolgozó szakdolgozókat. Gyakorlatilag semmi mást nem csinálnak, mint a praxisokat kormányablakként használják, olyan adminisztrátori tevékenységek elvégzésére, amit egy jól idomított csimpánz is meg tudna tenni, de nekik valamiért fontos, hogy ezt orvosokkal és szakdolgozókkal végeztessék el.
Addig se rendel.
Tegnap 15:19-kor kapja a praxis az emailt, hogy másnap este hétig szervezzen le 60 főt Sputnyik V oltásra, persze azt még nem tudják megmondani, hogy azt mikor kaphatják meg.
Majd, fél hatkor jön a következő email, ami arra utasítja az orvost, hogy a csatolt táblázatban címmel, email és telefon elérhetőséggel szereplő embereket, a háziorvosi praxis értesítse ki, hogy mikor, és hova mehetnek a Pfizer vakcinát megkapni.
Szóval vannak ezek a Kormányhivatalnak hívott káoszgenerátorok, amelyek ahelyett, hogy elvégeznék az adminisztratív, túl sok agytekervényt nem igénylő munkát, a háziorvosi praxisokat csicskáztatják.
Funfact a második emailben már oda is írják, erre ne válaszoljon, mert senki nem fogja azt elolvasni.
“Figyelj ! Most már tényleg sirnék … holnap este 18 órás határidővel kaptam 60 Sputnyik oltas leszervezését. (15 órakor )Ma 14-19 ig rendelek holnap 7-13 ig rendelek …utána 4 beteghez megyek ki… most 1 órája telefonálgatok 30 hivásból 8 kérte…gondolom 10 után már nem telefonálhatok ( 70 felettieknek nincs e-mail címe..)