Azzal kezdődött, hogy elhagyta az ereje, belázasodott, alig kapott levegőt, szinte mozdulni sem tudott. A teszt később igazolta, hogy pozitív, de közben már kétoldali tüdőgyulladást diagnosztizáltak. Az erős gyógyszerekkel az otthonában próbált gyógyulni, de 11 nap után is nagyon rosszul érezte magát, így mentő vitte kórházba. Ott bent kezdett fulladni, vitték is császármetszésre.

 

„Soha nem féltem ennyire. Március 9-én, 13 nap szenvedés után világra hozták a kislányunkat. De azt hittem, belehalok a fájdalomba!” – írta a nő.

Másnap tudta meg, hogy a tüdeje gyakorlatilag összeomlott. Ezután hat napig csak oxigénmaszkkal tudott lélegezni, temérdek gyógyszert és injekciót kapott, és sokszor azt érezte, nem bírja már tovább a fájdalmakat. Két hét után kezdte el a szervezete legyőzni a vírust.

A kismama 11 nap után is nagyon rosszul érezte magát, így mentő vitte kórházba /Illusztráció: PixabayA kismama 11 nap után is nagyon rosszul érezte magát, így mentő vitte kórházba /Illusztráció: Pixabay

Az anyuka még mindig elkülönített kórházi szobában fekszik, várja a felépülést, csak napi 2-3 órát tud aludni. Hónapokba telik, mire tüdeje rendbe jön, de legalább a babával hamarosan együtt lehet.

„Minden nap hálás voltam a kislányunk egészségéért, hogy ennyire erős kis hős, hogy a maradék hét hetet, amit a pocakomban kellett volna töltenie, ilyen hihetetlenül állja idekinn és semmi baja nem esett” – írta az anyuka, aki 25 nap kín és 16 nap fájdalom végre hazatérhet.