Skip to content

Navracsics: Szájer Józseffel nem változik meg a kapcsolatunk

Navracsics: Szájer Józseffel nem változik meg a kapcsolatunk

A fideszes politikus nem látta egykori párttársa rendőrségi videóját, mert nem érdekli az ilyesmi. Azt tagadja, hogy Brüsszel megbukott volna vakcinalogisztikában.

Navracsics Tibor nem nézte meg a Szájer-botrányról adásba került, azóta pedig meg is vágott tévéműsort, mert nem érdekli az ilyesmi – mondta a 168.hu-n futó Keljfeljancsiban péntek reggel, viszont azt furának találja, hogy a brüsszeli rendőrök tévéstábokkal járnak járőrözni.

Szájer Józsefet 30 éve ismerem, ez ad annyi alapot, hogy ne változzon meg a kapcsolatunk a történtek után sem. Azt mindenesetre, Schiffer Andráshoz hasonlóan én is furcsának találom, hogy forgatócsoportokkal járnak járőrözni a brüsszeli rendőrök

– mondta Navracsics.

A fideszes politikus ezek után elmondta, ő a párttársai nagyrészével ellentétben nem érzi úgy, hogy Brüsszel megbukott volna vakcinalogisztika terén, hiszen az Európai Bizottságnak nincs is eszköztára arra, hogy megszabja a tagállamoknak, mivel és hogyan oltsanak. „Az EB abban teljesítsen jól, amihez ereje, hatásköre van. Például hogy hogyan lehetne a gazdasági válságból talpra állítani az egyes tagállamokat” – mondta Navracsics.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



4 Comments

  1. névtelen
    2021.03.27. 15:40

    Azonos szellemi szint! Navrasics büszke Szájerre, és fordítva!
    Én valamikor többet néztem ki Navrasicsból, Szájerből nem igazán!

    • Névtelen
      2021.03.27. 18:50

      „A politikát három és fél évtizede szabadságharcosként kezdtem. A kommunista diktatúra ellen, Magyarország függetlenségéért, Európa újraegyesítéséért és azért küzdöttem, hogy minden magyar szabad emberként élhessen a hazájában. Ez a harc sikeres volt. Mindig a nemzet közös ügyét néztem, magamat soha előre nem toltam, politikus harcostársaimat tiszteltem, a választók által rám bízott képviselői munkát tisztességgel elvégeztem és ellenfeleimmel is méltányosan bántam. Az európai politizálás tizenhat éve során a magyar nemzet érdekeit és szabadságát szolgáltam, hazámat megalkuvás nélkül, mindig megvédtem a nemtelen, külső, hungarofób támadások ellen. A 2020 november 27-i magatartásomért – mandátumomról és párttagságomról való gyors lemondással – vállaltam a politikai felelősséget, azért mindenkit megkövettem. Az elmúlt hónapokban számos méltánytalan, vagy gyűlölködő támadás is ért, de együttérző megnyilvánulásokat is kaptam. Megköszönöm mindenkinek, aki a legnehezebb időszakban lelki támaszt, vigaszt és segítséget nyújtott. Mindig tiszteletben tartottam az emberi méltóságot és a mindenkinek a magánélethez való jogát. Harminc éves politikai pályám során homofób megnyilvánulást nem tettem; beszédeim, írásaim, interjúim vizsgálatával – amelyek itt, ezen a honlapon (www.szajer.hu) is szinte hiánytalanul hozzáférhetőek – erről bárki meggyőződhet. Képviselői pozíciómról való lemondással megszűnt nyilvános közszereplői státuszom. A belga hatóság döntése után az is egyértelmű, hogy ellenem jogi eljárás nem folyik, minden tekintetben magánszemély vagyok, megillet a magánélethez való jog. Ennek tiszteletben tartását mindenkitől elvárom”.

    • Névtelen
      2021.03.27. 18:51

      Ahhh! Ez SZDSZ-es önteltség. Mi van a párt tartozásával?

      • Névtelen
        2021.03.27. 20:59

        És a fidesz székházzal?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük