Skip to content

Zacher Gábor: sajnos az emberek elfelejtik, hogy mekkora szar van ebben az országban

Zacher Gábor: sajnos az emberek elfelejtik, hogy mekkora szar van ebben az országban

Itt a jó idő, az emberek pedig úgy indultak meg, mintha a járványnak már semmi nyoma nem lenne. Iszonyú felelőtlen a hozzáállás, az emberek még mindig nem érzik át, hogy mekkora a baj – mondta az Indexnek Zacher Gábor, a hatvani kórház főorvosa.

Tele a rakpart, az emberek harmada maszk nélkül. Ennek meglesz a böjtje, sokan még mindig nem érzik át, hogy mennyire súlyos a helyzet – idézte az Index Zacher Gábort.

„Egyáltalán nincs minden rendben! Az a legnagyobb probléma, hogy erről a betegségről még mindig nincsenek konkrét információik az embereknek. Nem látják a kórházakban zajló óriási küzdelmet. És erre nem a szenzációhajhászás miatt lenne szükség, hanem egyszerűen az embereknek látniuk kellene azt, hogy a koronavírus okozta megbetegedésnek mi lehet a következménye, hogy hogyan küzdenek a betegek, és hogyan küzdünk mi az életükért. Emberközelivé kell tenni a betegséget, hogy mindenki megértse, milyen súlyos a helyzet. A fiatalok pláne nem látják, hogy nagy a baj” – mondja Zacher Gábor.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



11 Comments

  1. Névtelen
    2021.03.28. 13:12

    A zindex imádja rettegtetni a zembereket.
    Záher meg azt felejti el, hogy neki azért van még fizuja, mert nem mindenki ül otthon várva a mumust, hanem pénzt költ, azaz működteti a gazdaságot, így adóbevétel keletkezik, amiből őt kifizetik.

    4
    3
    • Névtelen
      2021.03.28. 14:32

      Neked olyan index-komplexusod van, hogy a nyílegyenes autópályán is egyszerre indexelsz mind a két irányba.

      • Névtelen
        2021.03.28. 21:15

        Kezelésképp veszek is egy bmw-t, abban állítólag nincs. :))

    • Névtelen
      2021.03.29. 15:23

      Abból nem lesz GDP, ha illegális bulikat rendeznek; az sem pörgeti a gazdaságot, ha a népek egymás arcában lógnak mondjuk a Kilátó teraszáról. A biztonságos termelés, a biztonságos kikapcsolódás megoldható még jelen körülmények között is.

      • Névtelen
        2021.03.29. 22:06

        Mi az, hogy illegális buli??? Szerintem az illegális, hogy az állam beleugat a magánéletbe. És el kell hogy szomorítsalak, de a bulik igencsak pörgetik az állam bevételeit, mivel qsok adó van a pián.
        Biztonságos termelés? Kérdezd már meg mondjuk a Boscht, hogy a betegállományból hány kovidos van minden nap! Meg a biztonságot az szolgálja leginkább, ha szűkített nyitvatartási időben kevesebb boltba terelik be az embereket. Agyrém ami most folyik. Olyan balfaszok irányítják az országot (kormányostól + ellenzékestől) és a médiát(!), hogy azonnali hatállyal kellene elzavarni az egészet a picsába.
        Figyelmedbe ajánlanám a hávégétől távozó Hont András interjúját az Azonnaliban.
        https://azonnali.hu/cikk/20210329_ha-egy-orszag-kibaszosdit-akar-jatszani-sajat-magaval-akkor-en-arrebb-megyek-hont-andras-az-azonnalinak
        A józanul gondolkodó ember ettől a mocsoktól már hátralép, mert vállalhatatlan, ami itt folyik. Senki és semmi nem számít csak a hatalom és a kommunikáció. A jog, az igazság és a szabadság elbukott a két oldal küzdelmében, itt már csak vesztesek vannak.

        1
        1
        • Névtelen
          2021.03.30. 08:19

          Azok, akik a Bosch-ban betegek, hol kapták el a vírust? A soron, vagy otthon, esetleg az öltözőben? Nagyon nem mindegy.
          A nyitvatartási idő – helyesen – bővül. Baromság volt a leszűkítése.

          • Névtelen
            2021.03.30. 08:40

            És a nyitvatartási baromság felismeréséhez 5 hónap kellett????
            Hogy klasszikusokat idézzek:
            – Itt mindenki hülye?
            – Itt? Itt mindenki!

        • Névtelen
          2021.03.30. 09:47

          Minden szavaddal egyet értek. Mindenki felelős azért h itt az emberek rettegnek, ha meg élni szeretnének egyből jön a feljelentés. Erről tehet a kormány meg tehet a „hivatalos” ellenzék (ők talán még több szigorítást akarnának, de partvonalról könnyű kiabálni). Azért írtam a idézőjelbe hogy „hivatalos ellenzék” mert ők magukat ellenzékinek kiáltják ki, és mindenki, aki rajtuk kívül van, azt nem hajlandók elismerni. Márpedig a Mi Hazánk kiáll a normalitásért, kiáll az emberek szabadságjogaiért, ők azok, aki tüntettek a korlátozások feloldásáért és a gazdaság működtetéséért.

  2. Névtelen
    2021.03.28. 14:17

    A rövid riportban az emberi erőforrások minisztere úgy vélekedik, hogy minden negatív körülményt figyelembe véve, várhatóan május végén, június elején Magyarország elsőként oldhatja fel a korlátozó szabályokat, Európában elsőként
    Miközben: Gulyás Gergely: Áprilisban mindenképpen nyitnak a teraszok.
    Na mi van? Nem beszéltek egymással, a szenilis orbánnal, öregasszonnyal egyeztetni a hazugságokat?
    HAHAHAHAHA

    3
    1
    • bükk
      2021.03.28. 19:29

      A fokozatos és a teljes nyitás között különbség van. A teraszok megnyitása csak a kezdet és fokozatosan jön a többi és talán május végére-június elejére teljes nyitás és jó nyár lesz.

  3. Névtelen
    2021.03.30. 10:47

    Telexezik a zindex 😂😁😂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük