Skip to content

Öngyilkos lett egy középkorú nő Kazincbarcikán, miután kiugrott a panelház negyedik emeletéről 

A városba bevezető 26-os főút bal oldalán, a négyemeletes házak egyikének felsőbb emeletéről kiugrott egy nő. – mondta el a lapnak egy szemtanú.
Hamarosan mentőhelikopter szállt le a ház melletti tisztáson, ám a gyors orvosi beavatkozás dacára a nő életét már nem lehetett megmenteni. A nő ikertestvére ekkor ért a helyszínre, önkívületi állapotban volt, sírt, zokogott, állítólag nyugtatóinjekciót adtak neki a mentősök.

Csomád, 2016. október 16.
Tûzoltók és mentõsök dolgoznak egy mentõhelikopternél 2016. október 16-án a Fót és Csomád közötti úton, ahol két személyautó összeütközött. A balesetben ketten súlyosan megsérültek.
MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Minden erőfeszítés hiábavalónak bizonyult, a 40 éves Juditot nem sikerült megmenteni. Előkerült a hullazsák, testét letakarták, a helikopter távozott. A megdöbbent helyiek még nézelődtek, körükben az az információ terjedt, hogy a nő nemigen kereste a környékbeliekkel a kapcsolatot. Ikertestvérével, Ágnessel mindig tökéletes volt az összhang közöttük, még annak ellenére is, hogy rebesgetik: Judit túlnyomórészt zavart volt.

A tragédiáról képeket és videót itt találsz!



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



2 Comments

  1. Névtelen
    2021.03.28. 18:55

    Mi az hogy „öngyilkos lett ,MIUTÁN kiugrott? Ki az a debil,aki ilyen címet adott ennek?

    9
    1
  2. Névtelen
    2021.03.28. 19:41

    Szerintem már akkor öngyilkos volt, amikor kiugrott, utána már nem sok választása volt szegénynek.
    Vagy még lent a földön, esetleg a még levegőben hasbaszúrkálta magát?

    Aranyfilctoll díjat a zsurnaliztának!

    9
    1

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük