Skip to content

A szlovák kormány is orosz diplomatákat utasított ki

A szlovák kormány is orosz diplomatákat utasított ki

A geopolitikai helyzet és a csehországi történések miatt kell távoznia három orosz diplomatának Szlovákiából.

Hét napon belül el kell hagynia az országot három, Szlovákiában szolgálatot teljesítő orosz diplomatának – jelentette be Eduard Heger szlovák miniszterelnök Pozsonyban tartott sajtótájékoztatóján.

A kormányfő a lépést a geopolitikai helyzettel és a csehországi történésekkel indokolta.

Csehországból néhány napja 18 orosz diplomatát utasítottak ki, azt gyanítják ugyanis, hogy szerepük volt egy dél-morvaországi lőszerraktárban, Vrbeticében, 2014 októberében és decemberében történt robbanásokban.

Fotó:



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



3 Comments

  1. Névtelen
    2021.04.22. 22:06

    No és a csúti hájbáj mikor lép?

    2
    2
    • Névtelen
      2021.04.23. 00:02

      Majd ha Angéla Merkely megengedi neki a rejsztágból.

      2
      1
  2. Névtelen
    2021.04.22. 23:39

    Ide tartoznak a vasvároshoz, az összes vaskommunistával, ki is lett tüntetve Putyin. Jelenleg Szlovákia, amelyik az országgal tort ült vallásosdit játszik a Rákóczi térrel, de mások Soros szálat látnak bele a történtekbe. Undorító mindegyik, így ahogyan vannak közösen. Együtt zárták le a vasfüggönyt a Habsburgokkal, együtt is emelték fel, miután megbeszélték, hogy váltaniuk kell többpárt rendszerre végtelen időhúzás végett. Ha háborús bűnökről van szó, elsősorban a vasváros a felelős mindenért, itt van a vezérkar, amelyik irányította a világapokalipszist minden országban, itt egyetlen nagy közös áldozással a szereplők helyett.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük