Skip to content

2007-ben júniusában máig ismeretlen tettesek összeverték, most a Momentum Szolnokon indítja az előválasztáson

2007-ben júniusában máig ismeretlen tettesek összeverték, most a Momentum Szolnokon indítja az előválasztáson

Kármán Irént indítja a Momentum Szolnokon az előválasztáson

Az újságíró a kétezres években vált ismertté az olajügyekkel kapcsolatos munkáival.

Kármán Irén oknyomozó újságírót, dokumentumfilmest indítja a Momentum Mozgalom az ellenzéki előválasztáson a Jász-Nagykun-Szolnok megye 01-es választókerületében– jelentette be Fekete-Győr András a Facebookon pénteken.

Kármán Jász-Nagykun-Szolnok megyében született és ott is nőtt fel, saját bevallása szerint Szolnokon kapta azokat a meghatározó kulturális élményeket, amik a mai napig meghatározóak számára. Az indulásával kapcsolatban azt mondta, szeretné, ha az országot olyan emberek irányítanák, akik nem magánrepülőgépeket akarnak vásárolni, hogy luxusutakon költsék el az adófizetők pénzét. Képviselőként azért szeretne dolgozni, hogy az adóforintok oda kerüljenek, ahova valók.

Az újságíró a 2000-es években dokumentumfilmet forgatott az olajszőkítésről és könyvet írt az olajmaffiáról. 2007-ben júniusában máig ismeretlen tettesek összeverték. Később pert indított az olajakták nyilvánosságra hozataláért, de a bíróság nem minősítette közérdekűnek az adatokat.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



4 Comments

  1. Névtelen
    2021.04.24. 07:02

    Éjjen a pártos függetlenobjektív újságírás!
    Legalább testközelből tapasztalhatja meg, írhatja meg, hogy lop a baloldali rablóbanda. Várom az induló doku sorozatot. Javaslom az első rész címe legyen a ” Így tűnt el az országgyűlési választásokra adott 500 milliós állami támogatás a momentumnál.” Sok sikert!

  2. névtelen
    2021.04.24. 13:21

    Nem is akarták megkeresni, ki verte, verette meg az újágírónőt.
    Csak nem nyomoznak maguk ellen?

    2
    1
    • Névtelen
      2021.04.25. 07:14

      Bármelyik párt színeiben induló újságírót úgy hívjuk, hogy propagandista. Innentől kezdve pedig nem oknyomozó, hanem magándetektív.

      • Névtelen
        2021.04.25. 08:22

        Alexanderplatz, Berlin, Németország

        „Magyarországon elkezdte a nyitást az Orbán-kormány, aközben Angela Merkel német kancellár drákói lezárásokat rendelt el Németországban amiatt, mert nem sikerült megállítani a brit mutáns koronavírust! A német rendőrség kegyetlensége miatt a német polgárok lázadnak az utcákon , elegük van, folyamatosak a tüntetések Merkel diktatúrája ellen!”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük